Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Ford Ranger Raptor στο «Golden Hall»

Ελλάδα 17:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Ford Ranger Raptor στο «Golden Hall»

ΝΕΑ

Το νέο Ford Ranger Raptor στο «Golden Hall»

ΝΕΑ

Το Ford Ranger Raptor βρίσκεται στο ανανεωμένο stage της Ford στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι.

Advertisement
Advertisement

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα βρίσκεται εκεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθημερινά, προκειμένου να ξεναγήσει όλους τους επισκέπτες στα μυστικά και τις τεχνολογίες του σκληροτράχηλου pickup.

Το Ford Ranger Raptor τροφοδοτείται στην βενζινοκίνητη έκδοση από τον γνωστό κινητήρα 3.0L EcoBoost V6 που αποδίδει 292 ίππους και 491 Nm ροπής.

Η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων, ενώ η ανάρτηση είναι αγωνιστικού τύπου.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Ranger Raptor μοιάζει έτοιμο να «κλέψει» τα φώτα της δημοσιότητας με την επιβλητική του παρουσία στο ανανεωμένο stage της Ford στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι.

Oι επισκέπτες, εκτός από την ευκαιρία να δουν από κοντά το κορυφαίο σε απόδοση pickup μοντέλο στο επίπεδο 0 του γνωστού εμπορικού κέντρου, θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες και δυνατότητες κίνησης του νέου Ranger Raptor από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας που θα βρίσκεται εκεί από τις 10:00-21:00 προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και να λύσει κάθε απορία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με το νέο Ford Ranger Raptor σε δρόμο και χώμα (+video)
Σε τι βάθος… νερού μπορεί να κινηθεί το Ford Ranger Raptor;
Οι τιμές του Ford Ranger στην Ελλάδα