Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Discovery είναι προ των πυλών (vid)

Ελλάδα 0:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Discovery είναι προ των πυλών (vid)

ΝΕΑ

Το νέο Discovery είναι προ των πυλών (vid)

ΝΕΑ

Την έκθεση της Νέας Υόρκης (16-27 Απριλίου) επέλεξε η Land Rover για να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο το πώς αντιλαμβάνεται την επόμενη γενιά του Discovery. Πέρα από τη σχεδιαστική κατεύθυνση για τη νέα γενιά των πολυτελών SUV, η βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει και τις νέες της τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ο κατασκευαστής ανήρτησε στο διαδίκτυο και ένα video στο οποίο διακρίνονται – με δυσκολία ομολογουμένως – η σιλουέτα του Discovery Vision Concept και ορισμένες λεπτομέρειες από την καμπίνα των επιβατών που θα προσφέρει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης. «Το Discovery αποτέλεσε κεντρικό πυλώνα για τη Land Rover. Θαυμάζεται σε όλο τον κόσμο και έχει πιστούς πελάτες. Με το Vision Concept μοιραζόμαστε τη νέα εποχή του Discovery και εγκαινιάζουμε τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της μάρκας», σχολίασε ο Gerry McGovern, επικεφαλής σχεδίασης της Land Rover.

Το νέο Discovery αναμένεται να φθάσει στη γραμμή παραγωγής μέσα στην επόμενη διετία, με εξελιγμένους κινητήρες βενζίνης και diesel, αλλά και το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF.