Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Discovery Concept

Ελλάδα 8:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Discovery Concept

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Discovery Concept

ΝΕΑ

Η Land Rover πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εκδήλωση παρουσίασης του νέου Discovery Vision Concept!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτή έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, λίγες ώρες πριν το πρωτότυπο SUV βρεθεί στο περίπτερο της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του «Μεγάλου Μήλου». Μάλιστα, τα αποκαλυπτήρια έλαβαν χώρα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, πάνω στο πολεμικό πλοίο ISS Intrepid, με το διαστημόπλοιο της Virgin Galactic σε κλίμακα, να βρίσκεται στο πλευρό του.

Πρόκειται για μία ένδειξη για το σχεδιαστικό μοτίβο των μελλοντικών Discovery, με το πρώτο να έρχεται το 2015. Χαρακτηριστικά του ο δυναμικός σχεδιασμός, οι προηγμένες τεχνολογίες και οι δυνατότητες να κινηθεί σε κάθε τερέν.

Advertisement
Advertisement

«Ανακοινώσαμε τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη πως η οικογένεια Discovery θα εξελιχθεί και τώρα, στην 25η επέτειο από το λανσάρισμα του πρώτου Discovery, δείχνουμε πως αυτή η εξέλιξη θα μας οδηγήσει σε μία τολμηρή νέα εποχή. Το Discovery Vision Concept αποτελεί μία πρώτη ματιά στο συναρπαστικό μέλλον», ανέφερε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Jaguar Land Rover, Phil Popham.

Το Discovery Vision Concept είναι επταθέσιο αλλά το εσωτερικό του μπορεί να μετατραπεί, μέσω του μενού σε οθόνη αφής, με τα καθίσματα να αναδιπλώνονται και το εσωτερικό να αποκτά 6θέσια, 5θέσια, ακόμα και 4θέσια διάταξη! Οι καινοτομίες αφορούν μικρές βαλίτσες που ενσωματώνονται στις θύρες. Το εσωτερικό είναι «ντυμένο» με δέρμα Foglizzo που καθαρίζεται σε δευτερόλεπτα ενώ υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες σε ξύλο.

Advertisement

Το HMI (Human-Machine Interface) προσφέρει διαδραστικότητα και κάθε παροχή στον τομέα του infotainment ενώ το σύστημα Remote Control Drive, επιτρέπει το παρκάρισμα… χωρίς τη φυσική παρουσία του οδηγού εντός του οχήματος!

Οι καινοτομίες συνεχίζονται με head up display που προβάλει εικόνες από κάμερα τοποθετημένη στη γρίλια παρέχοντας οπτικό πεδίο ακόμα και κάτω από το όχημα, διευκολύνοντας την κίνηση σε πολύ δύσκολα τερέν ενώ η χρήση Laser βοηθά στο σκανάρισμα του εδάφους, βοηθώντας τον οδηγό στην επιλογή τις ιδανικής διαδρομής όταν έρθουν τα πολύ δύσκολα.

Advertisement