Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέας γενιάς Hyundai Tucson σε δοκιμές εξέλιξης (video)

Ελλάδα 0:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέας γενιάς Hyundai Tucson σε δοκιμές εξέλιξης (video)

ΝΕΑ

To νέας γενιάς Hyundai Tucson σε δοκιμές εξέλιξης (video)

ΝΕΑ

Με σχεδόν πέντε χρόνια παρουσίας στην αγορά, η Hyundai προχωρά στην αντικατάσταση της 3ης γενιάς του Tucson, το οποίο θα διαθέτει ιδιαίτερη σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

 

Τα πρωτότυπα μοντέλα του κορεατικού SUV έχουν ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές εξέλιξης σε διάφορα μέρη της Υφηλίου, όπως την θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, όπου και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες. Παρά το απαραίτητο καμουφλάζ, υπάρχουν ορισμένα σημεία όπου διακρίνονται κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τα λεπτά φωτιστικά σώματα και το «αλά κουπέ» τελείωμα της οροφής. Για το εσωτερικό δεν γνωρίζουμε κάτι επίσημο, αν και διάφορες πηγές μέσα από το εργοστάσιο αναφέρουν ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό από το αντίστοιχο της τρέχουσας γενιάς. Επίσης, θα διαθέτει αρκετά κοινά σημεία από το μεγαλύτερο και πιο ακριβό Santa Fe, όντας με μία πιο premium αίσθηση.

Advertisement
Advertisement

Εκτός της σχεδίασης, νέα θα είναι και η γκάμα των κινητήρων του νέου Tucson. Οι επιλογές θα ξεκινούν, για την ευρωπαϊκή αγορά, με τα βενζινοκίνητα σύνολα 1.6 GDI και 1.6 T-GDI, ενώ αργότερα ίσως προστεθεί και ένα μοτέρ με ήπιο υβριδικό σύστημα, που θα προέρχεται από το Sonata. Για την αγορά των ΗΠΑ, αναμένεται ένας κινητήρας 2,5 λίτρων που ανήκει στην οικογένεια Theta3, τόσο ατμοσφαιρικός, όσο και υπερτροφοδοτούμενος, που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Ως είθισται το νέο Tucson θα λανσαριστεί τόσο σε προσθιοκίνητη, όσο και σε τετρακίνητη έκδοση, ενώ το περιμένουμε στις εκθέσεις μέσα στο 2020.

Δείτε το βίντεο από τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Tucson:

Advertisement