Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Mini Cooper SE θα έχει και στιλ JCW

Ελλάδα 4:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Mini Cooper SE θα έχει και στιλ JCW

ΝΕΑ

Το Mini Cooper SE θα έχει και στιλ JCW

ΝΕΑ

Το MINI Cooper SE έρχεται το 2025 ως αμιγώς ηλεκτρικό, αλλά και με εμφάνιση John Cooper Works, ώστε να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό.

Advertisement
Advertisement

Το βρετανικό hatchback έχει γράψει τη δική του ιστορία στην αυτοκίνηση και έχει αγαπηθεί όσο λίγα στην κατηγορία του. Τώρα, ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο του βήμα.

Η MINI αποκάλυψε πολύ πρόσφατα την ειδική έκδοση του μελλοντικού Cooper S η οποία θα έχει στιλ John Cooper Works, με στόχο το εντυπωσιακό και επιθετικό ύφος.

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν θέλει να παραλείψει το look του ήδη μοναδικού σε σχεδίαση hatchback.  Για αυτό, θα υπάρξει και έκδοση JCW που θα καλύπτει τον τομέα του ντιζάιν.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από το εμπρός μέρος και τη μάσκα, έχουν προστεθεί το λογότυπο και τα μικρότερα λογότυπα JCW, όπου συνολικά το μαύρο χρώμα κυριαρχεί.

Τα φώτα ημέρας έχουν λεπτή σχεδίαση με τα LED να ξεχωρίζουν λόγω του ότι είναι σαν δύο παράλληλες γραμμές. Οι ζάντες επίσης αλλάζουν στην ειδική έκδοση με νέες, 18 ιντσών να προστίθενται, ενώ οι δαγκάνες των φρένων είναι κόκκινες.

Advertisement

Συνολικά, το μαύρο με το κόκκινο «παντρεύονται» πολύ αρμονικά στο επερχόμενο MINI Cooper S. Το χρώμα της δύναμης ξεχωρίζει έντονα στην οροφή και στους καθρέφτες, ενώ το γραφικό δεν λείπει και από το καπό.

Advertisement

Οι πινελιές με «άρωμα» JCW δεν σταματούν μόνο στο αμάξωμα, αλλά επεκτείνονται και στην καμπίνα. Τα καθίσματα είναι σπορ κοπής και είναι επενδυμένα από συνθετικό δέρμα με κόκκινες ραφές.

Επιπλέον, αφού επιλέξεις το Go-Kart mode μέσω του συστήματος infotainment, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός του εσωτερικού αλλάζει σε κόκκινο χρώμα. Αυτό το προφίλ οδήγησης υπάρχει για καλύτερη απόδοση και για τις… ανήσυχες διαθέσεις του οδηγού.

Advertisement

Καλώς ή κακώς, δεν αλλάζει κάτι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του βρετανικού hatchback, αφού δεν υπάρχει καμία αναβάθμιση.

Η έκδοση JCW του MINI Cooper SE θα διατηρήσει τον μονό ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 215 ίππους και την μπαταρία των 54,2 kWh με αυτονομία περίπου 400 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζουμε, ότι με αυτά τα νούμερα πρόκειται να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα, μία πολύ σεβαστή επίδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο MINI Countryman JCW: Με 300 άλογα και στρίψιμο go-kart!
Το εκρηκτικό ηλεκτρικό MINI Cooper JCW κυκλοφορεί
Στα σκαριά το νέο, πεντάθυρο MINI Cooper