Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Το μυκονιάτικο ρολόι που τρέλανε τους Άραβες (+video)

Ελλάδα 12:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το μυκονιάτικο ρολόι που τρέλανε τους Άραβες (+video)

Car Gadget

Το μυκονιάτικο ρολόι που τρέλανε τους Άραβες (+video)

Car Gadget

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της υψηλής ωρολογοποιίας με χρώμα ελληνικό, συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Η Hublot αποκάλυψε το νέο Classic Fusion Chronograph Mykonos Boutique – limited edition.

Η κορυφαία μάρκα υψηλής ωρολογοποιίας Hublot τιμά από το 2012, την απαράμιλλη ομορφιά της Μυκόνου, τον ουρανό του αιγαίου πελάγους και τις χρυσοκέντητες παραλίες του νησιού των ανέμων, με τα μοντέλα «Hublot Mykonos» limited editions.

Στη boutique της Hublot στη Μύκονο, παρουσιάστηκε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το νέο μοντέλο για το 2022, το «Hublot Clasic Fusion Chronograph Mykonos Boutique».

Advertisement
Advertisement

Αυθεντικό δημιούργημα υψηλής αισθητικής και μοναδικής ομορφιάς, με το βαθύ μπλε της θάλασσας του Αιγαίου στη στεφάνη το καντράν και το λουρί, να συνδυάζονται αρμονικά με το σατινέ μπεζ κεραμικό της κάσας που θυμίζει τη χρυσαφένιες αμμουδιές της Μυκόνου! Σταθερά χαρακτηριστικός ο δείκτης των μικρών δευτερολέπτων στο 3 στο σχήμα ανεμόμυλου, που αποτελεί το έμβλημα της Μυκόνου.

Το Hublot Clasic Fusion Chronograph Mykonos Boutique με διάμετρο 45mm είναι περιορισμένης παραγωγής 50 αριθμημένων ρολογιών.

Η παγκόσμια παρουσίαση του ρολογιού έγινε στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου, το εστιατόριο Ceresio7 Mykonos που είναι η νέα δημιουργική και αισθητική ιδέα των Dean και Dan Caten και του Γρηγόρη Γκόφα.

Advertisement

Το Ceresio7 Mykonos στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό στυλ του νησιού με την ιταλική φινέτσα και τον κομψό μοντερνισμό της δεκαετίας του 1950.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρολόι της Aston Martin κοστίζει όσο η Vantage!
Η Seiko έφτιαξε ρολόι για το νέο Honda Civic Type R
IWC: Αυτό είναι το επίσημο ρολόι της Mercedes-AMG Petronas F1