Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η Seiko έφτιαξε ρολόι για το νέο Honda Civic Type R

Ελλάδα 2:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Seiko έφτιαξε ρολόι για το νέο Honda Civic Type R

Car Gadget

Η Seiko έφτιαξε ρολόι για το νέο Honda Civic Type R

Car Gadget

Αν το νέο Honda Civic Type R, που έχετε παραγγείλει, αργεί να έρθει ή αν το βρίσκεται πολύ ακριβό για να το αποκτήσετε, η Honda και η Seiko, έφτιαξαν ένα ρολόι για να σας βοηθήσουν στην αναμονή ή να σας προτείνουν κάτι άλλο με το ίδιο όνομα.

Advertisement
Advertisement

Το Seiko Astron είναι το νέο ρολόι, αφιερωμένο στο νέο Honda Civic Type R

Το νέο ρολόι είναι διαθέσιμο σε ασημί ή μαύρο χρώμα και βασίζεται στο Seiko Astron, το οποίο είναι ένα κορυφαίο μοντέλο, όπως ακριβώς και το ίδιο το Type R. Διαθέτει σπορ εμφάνιση και συνδυασμό κόκκινων και μαύρων λεπτομερειών. Με κόκκινο χρώμα τα λογότυπα «Honda» και «Type R» είναι χαραγμένα στο πίσω μέρος του ρολογιού, ενώ η επιγραφή Type R είναι πάνω στην κορώνα και τη στεφάνη (γυάλινη και αυτή από ζαφείρι).

Advertisement
Advertisement

Θα πωλείται με μπρασελέ (τιτανίου) και λουράκι, που είναι κατασκευασμένο από Ultra Suede, το οποίο είναι επίσης εμπνευσμένο από την ταπετσαρία αυτοκινήτου του Type R. Ο μηχανισμός της περιορισμένης έκδοσης Astron λειτουργεί με μπαταρία (Cal. 8B92) η οποία έχει ηλιακή φόρτιση, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για την αντικατάσταση της.

Είναι ραδιοελεγχόμενο (όσο αγορά τον συγχρονισμό ώρας/ημερομηνίας ανάλογα τη χώρα που επισκέπτεστε) αντί για συγχρονισμό με GPS, όπως τα προηγούμενα Astron. Το ρολόι έχει διάμετρο 41 χιλιοστά κάσα από τιτάνιο και μπρασελέ ενώ θα παραχθεί σε 300 αντίτυπα.

Advertisement

Η λιανική τιμή του Seiko Civic Type R x Astron θα είναι λίγο κάτω από τα 1.700 ευρώ και παρόλο που είναι αρκετά προσιτά, δυστυχώς, είναι διαθέσιμα μόνο στην Ιαπωνία αυτή τη στιγμή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συλλεκτική συνεργασία μεταξύ Bvlgari και Ducati
Με μία Mercedes-AMG One δώρο ένα ρολόι
Το αντρικό και γυναικείο ρολόι της Rolls Royce Boat Tail (+video)