Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το MG ZS «βάζει τα γυαλιά» στον τάρανδο (+video)

Ελλάδα 0:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το MG ZS «βάζει τα γυαλιά» στον τάρανδο (+video)

ΝΕΑ

Το MG ZS «βάζει τα γυαλιά» στον τάρανδο (+video)

ΝΕΑ

Οι δυναμικές δοκιμές έχουν αποδείξει κατά καιρούς πως δεν είναι το όνομα της εταιρείας που κρίνει το αποτέλεσμα αλλά ούτε και το κόστος του αυτοκινήτου, με την επίδοση του SUV, MG ZS, να υπογραμμίζει τα παραπάνω.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι προϊόν που θα έλεγε κανείς πως στοχεύει στο premium κοινό μιας κατηγορίας που έχει μεγάλη πέραση τα τελευταία χρόνια.

Η MG στη σημερινή της μορφή, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα φθηνά μοντέλα, ηλεκτρικά και μη. Στην προκειμένη περίπτωση, οι συνάδελφοι στου km77.com, πέρασαν από τις γνωστές διαδικασίες το MG ZS με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων που αποδίδει 105 ίππους και έχει βρεθεί στην αγορά με στόχο να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό, ο οποίος έχει τη μορφή του Dacia Sandero.

Advertisement
Advertisement

Στο σλάλομ, με τη βοήθεια και των πολύ καλών ελαστικών της Michelin με τα οποία είναι εφοδιασμένο, το MG ZS ολοκληρώνει τη διαδικασία σε 25,7 δευτερόλεπτα που είναι πολύ καλός χρόνος, ενώ στην αποφυγή ταράνδου, το SUV της κατηγορίας B, κατάφερε να περάσει με ταχύτητα εισόδου τα 77 χλμ./ωρα που είναι και η ταχύτητα αναφοράς, ενώ για πολύ λίγο δεν τα κατάφερε με 78 χλμ./ώρα όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η πιο γρήγορη Corvette είναι υβριδική
Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η πιο δημοφιλής BMW Μ
Η Kia συνεχίζει να παίζει… τένις στο Australian Open