Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Mazda3 θα πάει οδικώς στη Φρανκφούρτη!

Ελλάδα 1:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Mazda3 θα πάει οδικώς στη Φρανκφούρτη!

ΝΕΑ

Το Mazda3 θα πάει οδικώς στη Φρανκφούρτη!

ΝΕΑ

Απόσταση 15.000 km θα κληθούν να καλύψουν 8 νέα Mazda3 προκειμένου να φθάσουν το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη, για τη διεθνή έκθεση. Το ιαπωνικό hatchback θα φθάσει στη Γερμανία για την παγκόσμια πρεμιέρα όχι αεροπορικώς ή με πλοίο, αλλά οδικώς! Στόχος της Mazda είναι να καταδείξει την αξιοπιστία του νέου της μικρομεσαίου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το ταξίδι τους θα ξεκινήσει από το εργοστάσιο της Χιροσίμα. Αφού διασχίσουν με πλοίο τη θάλασσα της Ιαπωνίας, θα φθάσουν στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ στις 3 Αυγούστου. Η απόσταση μέχρι τη Φρανκφούρτη διαιρείται σε επτά σκέλη, το καθένα άνω των 2.100 km, για τα οποία απαιτείται διάστημα από 3 έως 6 ημέρες για να ολοκληρωθούν. Πίσω από τα τιμόνια των Mazda3 θα εναλλάσσονται δημοσιογράφοι, μπλόγκερ και απλοί λάτρεις των αυτοκινήτων της ιαπωνικής μάρκας.[nggallery id=2850]

Το ταξίδι των Mazda3 θα ολοκληρωθεί στη Φρανκφούρτη στις 7 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου, και αφού προηγουμένως τα αυτοκίνητα έχουν περάσει από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και την Πολωνία. Τα οκτώ Mazda3 είναι εξοπλισμένα με το 2λιτρο βενζινοκινητήρα Skyactive-G, στην έκδοση με τα 120 PS και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη του «Mazda Route3 – Hiroshima to Frankfurt Challenger Tour 2013» μέσω της ιστοσελίδας www.mazdaroute3.eu, όπου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση με φωτογραφίες και video. Το εγχείρημα έχει πραγματοποιηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν, το 1977 με δύο Mazda 323 και το 1990 με τέσσερα Mazda 626.

Advertisement
Advertisement