Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Mazda MX-5 είναι το απόλυτο αυτοκίνητο του καλοκαιριού (+video)

Ελλάδα 7:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Mazda MX-5 είναι το απόλυτο αυτοκίνητο του καλοκαιριού (+video)

ΝΕΑ

To Mazda MX-5 είναι το απόλυτο αυτοκίνητο του καλοκαιριού (+video)

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο που συνδέεται με τις διακοπές και το ελληνικό καλοκαίρι, πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο με τον καταξιωμένο σεφ Σωτήρη Κοντιζά.

Advertisement
Advertisement

Όταν αναφέρεις το Mazda MX-5 ο συνειρμός αναπόφευκτα οδηγεί σε καλοκαίρι, θάλασσα και ατελείωτες διαδρομές.

Το αυτοκίνητο που πρεσβεύει όσο κανένα άλλο τη φιλοσοφική αρχή Jinba Ittai, όπου οδηγός και όχημα γίνονται ένα, προσφέρει εδώ και 34 χρόνια μοναδικές στιγμές οδηγικής ικανοποίησης.

Kάθε φορά που κάποιος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του πιο δημοφιλούς ρόουντστερ στον κόσμο εύχεται η διαδρομή να μην τελειώσει.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στα χρόνια, του έχουν αποδοθεί πολλοί χαρακτηρισμοί, όπως συναρπαστικό, διασκεδαστικό, εθιστικό, αγχολυτικό, «η απόλυτη ελευθερία στους 4 τροχούς», «ο τελευταίος Σαμουράι», «ο αιώνιος έφηβος», «το αυτοκίνητο της καρδιάς μας». Το σίγουρο είναι πως στην Ελλάδα, που αποτελεί την αγορά με τις περισσότερες πωλήσεις ΜΧ-5 στην ΝΑ Ευρώπη, το ιαπωνικό roadster έχει συνδεθεί με τη θάλασσα και το καλοκαίρι.

Advertisement

Η Mazda Autoone, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, σε ένα νέο βίντεο που παρουσίασε πριν από λίγες μέρες, αποτύπωσε με τον πιο εύγλωττο τρόπο τη μοναδική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον οδηγό και το ΜΧ-5, μέσα σε ένα άκρως καλοκαιρινό ελληνικό τοπίο.

Πρωταγωνιστής σε αυτή την παραγωγή είναι ο brand ambassador της Mazda στην Ελλάδα Σωτήρης Κοντιζάς. Ο Ελληνο-ιάπωνας σεφ μεγάλωσε με αυτοκίνητα Mazda και παραδέχεται ότι την αυθεντική  Jinba Ittai οδήγηση την προσφέρει μόνο το MX-5.

Advertisement

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στο βίντεο είναι στο Soul Red χρώμα της Mazda, έκδοσης Skyactiv-G 2.0 184 PS, στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Homura που ξεχωρίζει για τα σπορ χαρακτηριστικά της, όπως καθίσματα Recaro, σύστημα πέδησης Brembo, αμορτισέρ Bilstein και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου BBS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mazda αναβαθμίζει το MX-5
Το νέο Mazda MX-5 και οι ανακλινόμενοι προβολείς
Mazda: Οι καλύτερες διαδρομές στον κόσμο

Advertisement