Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Leon X-Perience έφθασε μέχρι τη Νέα Ζηλανδία (vid)

Ελλάδα 20:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Leon X-Perience έφθασε μέχρι τη Νέα Ζηλανδία (vid)

ΝΕΑ

To Leon X-Perience έφθασε μέχρι τη Νέα Ζηλανδία (vid)

ΝΕΑ

Το μικρομεσαίο station wagon της Seat, με δυνατότητες crossover, έκανε… πρωτοχρονιά στη Νέα Ζηλανδία. Περισσότερα από 19.300 km μακριά από το «σπίτι» του στο Μαρτορέλ της Ισπανίας, το Leon X-Perience βρέθηκε στη Νέα Ζηλανδία, μία από τις χώρες όπου ανατέλλει πρώτα ο ήλιος. Το εναλλασόμενο τοπίο αποδείχθηκε ιδανικό σκηνικό για τη Seat προκειμένου να δείξει ότι η off road έκδοση του Leon ST μπορεί να τα καταφέρει παντού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Seat χάρισε στο Leon ST X-Perience την τετρακίνηση 4Drive (με πολύδισκο συμπλέκτη Haldex και ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό), αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 1,5 cm, ποδιές εμπρός και πίσω, προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος. Στην καμπίνα των επιβατών ξεχωρίζει η παρουσία δέρματος σουέτ στα καθίσματα και το εσωτερικό των θυρών, ενώ το λογότυπο «X-P» εμφανίζεται στο τιμόνι.

Το Leon X-Perience εισάγεται στη χώρα μας με τρεις επιλογές κινητήρων, δύο diesel και μία βενζίνης: τους 1.6 TDI με 110 PS και 2.0 με 184 PS, αλλά και τον 1.8 TSI με 180 PS (πατήστε ΕΔΩ για τις τιμές).