ΝΕΑ

Ενα κουτάκι μπύρας με 30 ευρώ

Ελλάδα 5:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ενα κουτάκι μπύρας με 30 ευρώ

ΝΕΑ

Ενα κουτάκι μπύρας με 30 ευρώ

ΝΕΑ

Σίγουρα κάποιοι θα το πληρώσουν, μόνο και μόνο επειδή έχει πάνω του τα σήματα. Πολλοι το θεωρούν ήδη sold out…

Advertisement
Advertisement

Το να υπάρχουν εταιρίες αυτοκινήτου με παράπλευρες δραστηριότητες δεν είναι κάτι καινούργιο.

Να θυμίσουμε για παράδειγμα τα λουκάνικα της VW, τα διάφορα μοντέρνα αντικείμενα της Porsche Design και τα ρολόγια και τα ανδρικά life style αξεσουάρ από εταιρίες όπως η Ferrari για παράδειγμα.

Σε αυτό το κλίμα κινείται και η Tesla, δημιουργώντας κάποια αντικείμενα που έχουν μία συλλεκτική διάσταση. Στην περίπτωση της αμερικάνικης εταιρίας είναι εμφανής όμως η προτίμησή της στο αλκοόλ.

Advertisement
Advertisement

Έτσι μετά την τεκίλα που όμως πωλείται μόνο στην Αμερική, η Tesla δημιουργεί και την δική της μπύρα. Με έμπνευση στην σχεδίαση του κουτιού από το Cybetruck.

Η Cyberbeer όπως ονομάζεται παράγεται στην Γερμανία, και μάλιστα έχει και γεύσεις από φρούτα, κάτι που μάλλον δεν θα ενθουσιάσει τους Γερμανούς που προτιμούν τη μπύρα τους όσο πιο “απλή” γίνεται.

Κάτι ακόμα που δεν ενθουσιάσει τον πολύ κόσμο είναι και η τιμή της. Δηλαδή τα 89 ευρώ που ζητά η εταιρία για ένα πακέτο τριών κουτιών των 330 ml. Πραγματικά εξωφρενικά λεφτά για μία μπύρα, όχι όμως και για ένα αντικείμενο συλλεκτικό.

Advertisement

Η μπύρα αυτή πωλείται στις περισσότερες αγορές της Ευρώπης, όχι όμως και στην Ελλάδα, ούτε στην Τουρκία και τα Βαλκάνια.

Advertisement

Η Tesla επιτρέπει στον κάθε πελάτη να πάρει μόνο ένα πακέτο με τρεις μπύρες. Ο πελάτης αυτός μπορεί να τις πιει στην υγεία του Elon Musk ή να τις φυλάξει σε κάποιο δροσερό μέρος ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα γίνουν συλλεκτικά και θα αυξήσουν την αξία τους.

Κάτι βέβαια που δεν ισχύει για τα αυτοκίνητα της εταιρίας, τα οποία όπως είδαμε την τελευταία χρονιά χάνουν έως και το 50% της αξίας τους ως μεταχειρισμένα. Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία…

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Tesla πάει Τουρκία!
Πάει για ρεκόρ πωλήσεων τον Μάρτιο η Tesla στην Ελλάδα
Τρακάρισμα με ηλεκτρικό: Αξίζει να το επισκευάσεις ή το πετάς;