Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To καυτό Hyundai Kona N σε ψηφιακή απεικόνιση σε video

Ελλάδα 0:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To καυτό Hyundai Kona N σε ψηφιακή απεικόνιση σε video

ΝΕΑ

To καυτό Hyundai Kona N σε ψηφιακή απεικόνιση σε video

ΝΕΑ

Μέτα τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Hyundai Kona Ν κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης ένα video προσπαθεί να ρίξει περισσότερο φως στο καυτό SUV της Hyundai παρουσιάζοντας μια πιθανή εκδοχή της εικόνας του.

Advertisement
Advertisement

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες επιβεβαιώνουν πως η καυτή έκδοση Ν του Hyundai Kona βρίσκεται σε φάση εντατικών δοκιμών εξέλιξης. Όμως λόγω και του επικείμενου face lift του μοντέλου θεωρείται πως η τελική εικόνα θα διαφέρει από αυτή που έχουμε δει σε πρωτότυπα δοκιμών που βασίζονται στο υφιστάμενο Kona.

Ωστόσο το KKSSTUDIO στο κανάλι του στο youtube επιχειρεί να ρίξει φως στο μυστήριο παρουσιάζοντας μια αρκετά πιθανή εκδοχή της εικόνας που θα έχει η σπορ έκδοση του Kona. Αρχικά λοιπόν βλέπουμε πως το facelift είναι πιθανότατα θα συνοδεύεται από αρκετές αλλαγές στη μάσκα του Kona οι οποίες φυσικά θα μεταφερθούν και στο Ν αποκτώντας μάλιστα ένα πιο δυναμικό στυλ. Από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανό τα τόξα των θόλων να είναι βαμμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου, να υπάρχουν πλαϊνές ποδιές και βέβαια μεγαλύτερες ζάντες καθώς και κόκκινες δαγκάνες στα φρένα.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα το Kona N είναι σχεδόν σίγουρο πως θα φορά τον 2λιτρο κινητήρα που υπάρχει και στο i30 Ν με την απόδοση μεταξύ 250 και 275 ίππων. Η μετάδοση θα γίνεται μέσω χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων ή του νέου αυτόματου διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων με την διαφορά πως στο Kona αναμένεται πως η ισχύς θα περνά και στους τέσσερις τροχούς. Η αποκάλυψη του ανανεωμένου Kona όπως και του Kona N αναμένεται να γίνει σύντομα αλλά με την Ν. Κορέα να προηγείται έναντι του λανσαρίσματος στις υπόλοιπες αγορές.