Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το υβριδικό RAV4 και ο David Bowie

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(55) "Video: Το υβριδικό RAV4 και ο David Bowie"
    

Video: Το υβριδικό RAV4 και ο David Bowie

ΝΕΑ

Την ανάγκη να «απολογηθεί» για τη διαφήμιση του νέου της υβριδικού SUV ένιωσε η Toyota Motor Ευρώπης. Αιτία το γεγονός ότι το τραγούδι «Changes» του David Bowie ακούγεται στο σποτ για το λανσάρισμα του RAV4 Hybrid. Πολλοί θα εικάσουν ότι η εταιρεία επέλεξε σκόπιμα το συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τη συναισθηματική φόρτιση από το θάνατο του διάσημου Βρετανού τραγουδιστή και συνθέτη.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η αλήθεια είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Toyota, ότι η διαφήμιση δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2015 και η πρώτη της τηλεοπτική προβολή έγινε κατά τραγική σύμπτωση στη Γαλλία την 10η Ιανουαρίου 2016, ημέρα κατά την οποία ο Bowie έφυγε από τη ζωή.

«Επιλέξαμε να συνεχίσουμε την προβολή της διαφήμισης χωρίς αλλαγές, καθώς η αιτία επιλογής του συγκεκριμένου τραγουδιού δεν έχει αλλάξει: θεωρούμε ότι αποτελεί έμπνευση. Το νόημα της διαφήμισης είναι ότι η ζωή αλλάζει διαρκώς και πως οι ετικέτες και η συμβατικότητα αναθεωρούνται συνεχώς».

Advertisement
Advertisement

Ο Bowie κυκλοφόρησε το τραγούδι «Changes» το Δεκέμβριο του 1971 στο άλμπουμ «Honky Dory», ενώ ως σινγκλ τον Ιανουάριο του 1972.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις