Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας

Ελλάδα 9:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας

ΝΕΑ

Πώς θα αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας

ΝΕΑ

Τρεις διαφορετικές ιστορίες που μας δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Το ξυπνητήρι «χτυπάει» γύρω στις επτά το πρωί για να κάνω ένα αναζωογονητικό ντους και να ετοιμαστώ σε χρόνο dt για το γραφείο. Χωρίς να το καταλάβω, είμαι στη θέση του οδηγού και βρίσκομαι ήδη στο πρώτο φανάρι, δίνοντας ένταση στο ραδιόφωνο.

Από εκεί και πέρα, ξεκινά ένας «αγώνας δρόμου» -μια έκφραση που χρησιμοποιούμε συχνά για να περιγράψουμε πώς αισθανόμαστε για τις καθημερινές μας μετακινήσεις, ιδίως εντός πόλης αλλά και εκτός.

Είναι αλήθεια πως το «τρέξιμο» στους δρόμους της πόλης πλέον, είναι καθημερινή ρουτίνα. Τι σημαίνει αυτό; Πως από το ξεκίνημα της ημέρας μας, μέχρι την επιστροφή μας πίσω στο σπίτι, μετά από ένα γεμάτο 24ωρο, οι ώρες που περνάμε «κολλημένοι» στην κίνηση είναι πολλές. Αρκεί να περιγράψουμε μία τυπική ημέρα της εβδομάδας και πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσουμε για ποιον λόγο το αυτοκίνητό μας, χαρακτηρίζεται -δικαίως- ως το δεύτερο σπίτι μας.

Advertisement
Advertisement

Kι όμως, οι παρακάτω τρεις διαφορετικές ιστορίες μπορούν να μας πείσουν πως «γίνεται»: Άνθρωποι «καθημερινοί», σαν κι εμάς, που περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους μέσα στο αυτοκίνητό τους μας δείχνουν με τον πιο απλό τρόπο πως η λύση για να αναβαθμίσουμε και τη δική μας καθημερινότητα είναι να επιλέξουμε τη LeasePlan.

Με παρέα τους αγαπημένους μας, η κίνηση γίνεται διασκέδαση

Advertisement

Κάθε γονιός γνωρίζει πως η κίνηση στους δρόμους της πόλης για ολόκληρη την οικογένεια, αποτελεί τις περισσότερες φορές ένα δύσκολο task, στο οποίο καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σχεδόν καθημερινά. Ακόμη λοιπόν, και εάν λίγη ώρα πριν μπούμε στο αυτοκίνητο, διασκεδάζαμε με τα μικρά μας σε κάποιο πάρκο, πανηγυρίζαμε στον αγώνα μπάσκετ ή παίζαμε κυνηγητό, η αλήθεια είναι πως οι ουρές χιλιομέτρων έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν γκρίνια, κλάματα και νεύρα στο λεπτό.

Αυτή η συνθήκη όμως, μπορεί να γίνει ακόμα και ευχάριστη, χάρη στις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει η LeasePlan. Και αυτό, διότι επιλέγοντας το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες μας, η άνεση και φυσικά η ασφάλεια ολόκληρης της οικογένειας είναι δεδομένη. Αφήνουμε λοιπόν τους υπόλοιπους να κορνάρουν, δυναμώνουμε την αγαπημένη μας μουσική και τραγουδάμε παρέα με τα παιδιά, μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Advertisement

Με το αυτοκίνητο που μας ταιριάζει θα είμαστε πάντα on time

Δεν είναι λίγες οι φορές, που παρά το γεγονός πως έχουμε ξυπνήσει στην ώρα μας, έχουμε επιλέξει μέσα σε λίγα λεπτά το office look που ταιριάζει στην περίσταση και έχουμε… πετύχει όλα τα φανάρια πράσινα, το σύμπαν συνωμοτεί και τελικά καθυστερούμε στο ραντεβού μας ή για να ακριβολογούμε, δεν είναι το σύμπαν που ευθύνεται όσο ο «θεός» του πάρκινγκ.

Advertisement

Η μία θέση είναι αρκετά μικρή για το αυτοκίνητό μας, στην άλλη υπάρχει μία μηχανή μέσα στη μέση και στην τρίτη, η κλίση του εδάφους δεν μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρουμε. Πλέον, δεν χρειάζεται να ξεκινάμε μία ώρα νωρίτερα για να καταφέρουμε επιτέλους να είμαστε on time στα ραντεβού μας. Αρκεί, βέβαια, να επιλέξουμε ένα ευέλικτο και πρακτικό αυτοκίνητο πόλης, που δεν θα μας ταλαιπωρεί στις καθημερινές μας μετακινήσεις στο κέντρο και σε κάθε γειτονιά!

Αφήνουμε τις αντίξοες συνθήκες εκτός του εργασιακού μας περιβάλλοντος

Για όσους από εμάς το αυτοκίνητο αποτελεί «εργαλείο» της δουλειάς μας, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ανάγκη να το αναβαθμίσουμε είναι εξαιρετικά σημαντική. Όποια και εάν είναι η ιδιότητά μας λοιπόν, ένα είναι το σίγουρο: Η αξιοπιστία, το κύρος και η ασφάλεια είναι όλα όσα χρειαζόμαστε από το μεταφορικό μας μέσο. Και φυσικά, εκτός της εξίσωσης δεν θα αφήσουμε ούτε το «κομμάτι» της άνεσης.

Μπορούμε, λοιπόν, να επιλέξουμε το αυτοκίνητό μας με βάση όσα χρειαζόμαστε: Το μέγεθος και τους χώρους ανάλογα με τις ανάγκες μας, τις δυνατότητες που θα κάνουν level up στη ρουτίνα μας και το design που ανταποκρίνεται στο γούστο μας. Τώρα, η LeasePlan μέσα από τις υπηρεσίες και τις προσφορές leasing που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα στον καθένα μας, είτε είναι επαγγελματίας είτε ιδιώτης, να οδηγεί καινούριο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης, με σταθερό μίσθωμα και χωρίς προκαταβολή.

Όποια κι αν είναι η δική μας συνθήκη στους δρόμους της πόλης, τώρα η LeasePlan είναι εδώ για να μας δώσει τη λύση και να μετατρέψει τις μετακινήσεις μας σε απόλαυση! Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα αυτοκινήτων, εκείνο που θα αναβαθμίσει πραγματικά την καθημερινότητά μας στην πόλη, στα ταξίδια, στη ζωή μας!