Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο Ineos Grenadier μπορεί να γίνει μόδα

Ελλάδα 8:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο Ineos Grenadier μπορεί να γίνει μόδα

ΝΕΑ

Tο Ineos Grenadier μπορεί να γίνει μόδα

ΝΕΑ

Βασισμένο στο Land Rover Defender, στην τρίθυρη και πεντάθυρη εκδοχή αμαξώματος, το Ineos Grenadier θα αρχίσει να πωλείται από το καλοκαίρι και θα απευθύνεται στους παραδοσιακούς λάτρεις των οχημάτων εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Το Ineos Grenadier θα διατίθεται στη Βρετανική αγορά από τον επόμενο μήνα, με βασική τιμή τα 58.200 ευρώ στην έκδοση με το τρίθυρο αμάξωμα με τις δύο μόνο θέσεις εμπρός.

Τεχνικά, το φθηνότερο από αυτά, το τρίθυρο Defender 90 Hardtop με κοντό μεταξόνιο έχει κινητήρα με 200 ίππους. Για τις επιβατικές εκδόσεις του μοντέλου, το Defender 110 εφοδιάζεται με τον ίδιο κινητήρα (τρίλιτος turbo) που όμως στην προκειμένη περίπτωση εμφανίζει απόδοση 250 ίππων. Η Ineos προσφέρει δύο εκδοχές του κινητήρα turbo 3,0 λίτρων με τους 6 κυλίνδρους σε σειρά (της BMW) που στέλνουν την ισχύ και τη ροπή τους, σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Στη δυνατότερή του εκδοχή, το μοντέλο διαθέτει ισχύ 286 ίππων και ροπή 450 Nm, ενώ για το μέλλον η Ineos προτίθεται να παρουσιάσει και μια εκδοχή που θα χρησιμοποιεί τεχνολογία κυψελών καυσίμου. Αξίζει να σημειώσουμε πως η εταιρεία έχει τις δικές της προτάσεις σε ότι έχει να κάνει με τον εφοδιασμό του μοντέλου με στοιχεία που ενισχύουν την απόδοσή του σε περιβάλλον μακριά από την άσφαλτο. Συγκεκριμένα, η Ineos προτείνει το Grenadier Trailmaster που διαθέτει κλείδωμα διαφορικών εμπρός και πίσω, ελαστικά παντός εδάφους της BF Goodrich, snorkel για την εισαγωγή αέρα του κινητήρα πάνω από το μέγιστο ύψος του αυτοκινήτου και βοηθητική μπαταρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Bottas με το Ineos Grenadier πάει εκτός δρόμου (+video)
Σχεδόν έτοιμο το Land Rover Defender Cabrio της Heritage Customs
Αγωνιστικό Land Rover Defender για τα 60 χρόνια James Bond

 

Advertisement

 

 

Advertisement