Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό VW I.D. αποκαλύπτει τη σιλουέτα του

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηλεκτρικό VW I.D. αποκαλύπτει τη σιλουέτα του

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό VW I.D. αποκαλύπτει τη σιλουέτα του

ΝΕΑ

Λίγο πριν ανοίξουν οι λίστες των παραγγελιών το Volkswagen I.D. Hatchback εμφανίζεται κατά λάθος για πρώτη φορά χωρίς παραπλανητικό καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Ένα λάθος της ολλανδικής αντιπροσωπίας της Volkswagen μας δίνει την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά το πολύαναμενόμενο I.D. hatchback χωρίς καμουφλάζ που παραποιεί τη σιλουέτα του. Το αυτοκίνητο πρωταγωνιστεί σε ένα video που αναρτήθηκε από την ολλανδική αντιπροσωπία. Παρά το γεγονός πως πολύ σύντομα το video αποσύρθηκε ο χρόνος που παρέμεινε στον αέρα ήταν αρκετός για να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του I.D. Hatchback που μας δίνουν μια σαφέστατη εικόνα για την σιλουέτα που θα έχει το αυτοκίνητο που θα δούμε τελικά στην παραγωγή.

Το I.D. που απεικονίζεται είναι καλυμμένο με ένα φιλμ σε μπλε και κόκκινη απόχρωση αλλά δεν έχει καθόλου παραπλανητικό καμουφλάζ που να αλλοιώνει τις γραμμές του. Φαίνεται λοιπόν πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που είχαμε δει στο πρωτότυπο I.D. επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως ο σχεδιασμός της οικογένειας I.D. των αποκλειστικά ηλεκτρικών μοντέλων θα είναι εντελώς διαφοροποιημένος από αυτόν της υπόλοιπης γκάμας της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ των χαρακτηριστικών σχεδιαστικών στοιχείων είναι τα εμπρός φώτα στα οποία τα LED ημέρας περιβάλλουν ολόκληρο το φως καθώς και η χαμηλή εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα. Βλέπουμε επίσης το πολύ μικρό πάχος στις εμπρός κολώνες το οποίο σε συνδυασμό με το μεγάλο τζάμι στο τριγωνικό φινιστρίνι στις εμπρός πόρτες υπόσχεται πολύ καλή ορατότητα προς τα εμπρός. Στο πίσω μέρος το τελείωμα της οροφής φαίνεται πως φιλοξενεί μια ενσωματωμένη αεροτομή που χαρίζει μια πιο δυναμική εμφάνιση ενώ τα πίσω φώτα πλησιάζουν τη λογική αυτών του Golf.

Θυμίζουμε πως το I.D. θα προσφέρεται με τρεις διαφορετικές χωρητικότητες μπαταρίας. Η πιο μικρή μπαταρία θα προσφέρει αυτονομία 330 χιλιομέτρων, η μεσαία θα έχει αυτονομία 450 χιλιομέτρων ενώ η μεγαλύτερη θα ξεπερνά τα 550 χιλιόμετρα. Σε όλα τα μοντέλα ο ηλεκτροκινητήρας θα είναι τοποθετημένος πίσω και θα κινεί τους πίσω τροχούς.

Advertisement

 

Advertisement