Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό βανάκι με τα χίλια πρόσωπα

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ηλεκτρικό βανάκι με τα χίλια πρόσωπα

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό βανάκι με τα χίλια πρόσωπα

ΝΕΑ

Ψάχνοντας τις μελλοντικές εξελίξεις η Toyota δείχνει στο κοινό ένα ηλεκτρικό βανάκι που μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε είδους μεταφορικό έργο.

Advertisement
Advertisement

Στο Japan Mobility Show η Toyota παρουσιάζει μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα πλήρως ηλεκτρικό μικρό βαν πολλαπλών χρήσεων. 

Πρόκειται για ένα όχημα στο μέγεθος ενός Toyota Yaris, και μπορεί να αποκτήσει διάφορες μορφές ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή.

Το όνομά του, εμπνευσμένο από τα διαμορφώσιμα εμπορευματοκιβώτια, συμπυκνώνει απόλυτα την ευέλικτη ουσία του.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, το Kayoibako διαθέτει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό, που χαρακτηρίζεται από το μεγάλο ύψος, τις αναλογίες ενός κουτιού, το διαιρούμενο μπροστινό παρμπρίζ και τον φουτουριστικό φωτισμό LED.

Οι συρόμενες πόρτες και τα στενά παράθυρα προσθέτουν στη λειτουργική γοητεία του. Η Toyota, ωστόσο, ξεπερνά τα συμβατικά παρουσιάζοντας διάφορες εκδόσεις του Kayoibako, αναδεικνύοντας την ικανότητα να μεταμορφώνεται.

Advertisement

Το εσωτερικό κλέβει τις εντυπώσεις με τον επαναστατικό σχεδιασμό του. Με μήκος 3.127 χιλιοστά, πλάτος 1.485 χιλιοστά και ύψος 1.437 χιλιοστά, η καμπίνα, εκπληκτικά ευρύχωρη για το μέγεθός της, μπορεί να διαμορφωθεί για να καλύψει ένα πλήθος αναγκών.

Advertisement

Είτε πρόκειται να μεταφέρει χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου, είτε να μετατραπεί σε ένα άνετο τροχόσπιτο, είτε να χρησιμεύσει ως κινητό κατάστημα, το Kayoibako προσαρμόζεται αβίαστα.

Ενώ συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με την πλατφόρμα και το σύστημα κίνησης παραμένουν αδιευκρίνιστες, η Toyota επιβεβαιώνει ότι το Kayoibako είναι ένα ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota: Αναστολή εργασιών σε έξι εργοστάσια, λόγω έκρηξης
Toyota Hilux GR Sport II: Από το μποστάνι στο… Ντακάρ!
Πώς πήγε η αγορά του αυτοκινήτου το πρώτο δεκαήμερο;

Advertisement