Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για παιδιά από την Tesla (vid)

Ελλάδα 14:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για παιδιά από την Tesla (vid)

Men + Speed

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο για παιδιά από την Tesla (vid)

Men + Speed

Στη σημερινή εποχή τα πάντα μπορούν να προσαρμοστούν, ώστε να είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται και από παιδιά. Έτσι, η εταιρεία Radio Flyer συνεργάστηκε με την Tesla και κατασκεύασαν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για παιδιά, μία μικρογραφία του γνωστού πολυτελούς Model S, καθώς ξέρουν καλά ότι δεν είναι λίγοι οι μπόμπιρες που αγαπούν τα αυτοκίνητα. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Είναι φτιαγμένο για τα παιδιά ηλικίας 3-8 ετών κι έχει χωρητικότητα βάρους 36 κιλών. Έχει τελική ταχύτητα 10 km/h και οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να τη μειώσουν στα 5 km/h, από έναν διακόπτη.

Βέβαια, αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο για παιδιά με μπαταρία, δεδομένου ότι έρχεται με ειδικές μπαταρίες ιόντων λιθίου με δυνατότητα αναβάθμισης και οι οποίες μπορούν να αφαιρεθούν. Φορτίζει τρεις φορές πιο γρήγορα από ό,τι μία απλή μπαταρία οξέος μολύβδου.

Tesla Model S-kids-b640

Advertisement
Advertisement

Διαθέτει προβολείς, κόρνα, ένα αποθηκευτικό χώρο κάτω από το μπροστινό καπό, κι ένα σύστημα ήχου, το οποίο συνδέεται με συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Επίσης, υπάρχουν αρκετές επιλογές για να διαλέξετε όσον αφορά τα αξεσουάρ, όπως κάλυμμα για το αυτοκίνητο ($50), εφεδρικές μπαταρίες και εξατομικευμένη πινακίδα ($15), καθώς μπορείτε να επιλέξετε και το χρώμα του αυτοκινήτου, ανάμεσα σε κόκκινο, βαθύ μεταλλικό μπλε και σκούρο μεταλλικό ασημί με μαύρες ή ασημί ζάντες.

«Αυτό το μωρό Model S είναι πραγματικά διασκεδαστικό», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter o Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk.

Tesla Model S-kids-a640

Advertisement

Κοστίζει 499 δολάρια, μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το Radio Flyer και οι πρώτες παραγγελίες θα αρχίσουν να παραδίδονται το Μάιο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε μία γεύση…

Advertisement

Το συγκεκριμένο πολυτελές αυτοκίνητο για παιδιά δεν είναι το μοναδικό στην αγορά, αφού και η Mercedes Benz προσφέρει μια ποικιλία από παιδικά αυτοκίνητα και η Ford διαθέτει προς πώληση ένα μίνι Mustang.