Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Hyundai Elantra N Line με 203 ίππους

Ελλάδα 8:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Hyundai Elantra N Line με 203 ίππους

ΝΕΑ

To Hyundai Elantra N Line με 203 ίππους

ΝΕΑ

H Hyundai παρουσιάζει μία σπορ έκδοση του σεντάν μοντέλου της Elantra, η οποία διαθέτει αισθητικές και μηχανικές διαφοροποιήσεις.

Advertisement
Advertisement

Το Elantra N Line καταρχήν διαθέτει μία σαφώς πιο δυναμική εμφάνιση σε σχέση με τις απλές εκδόσεις της γκάμας, η οποία ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τον εμπρός νέο προφυλακτήρα και την ιδιαίτερη γρίλια που φιλοξενεί το λογότυπο «N Line».

Το σπορ γονιδίων πακέτο συμπληρώνουν οι 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου, τα έντονα πλαϊνά skirts, το ενσωματωμένο στο αμάξωμα πίσω σπόιλερ, οι χρωμιωμένες διπλές απολήξεις και ο πίσω διαχύτης. Επίσης δεν λείπουν τα καλύμματα στους καθρέπτες και οι χαρακτηριστικές εμπρός πλαϊνές εισαγωγές αέρα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Elantra N Line είναι ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος των 1,6 λίτρων, τεχνολογίας GDI, ο οποίος αποδίδει 203 ίππους και 265 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων, ενώ υπάρχει και η επιλογή ενός αυτόματου με διπλό συμπλέκτη και επτά σχέσεις. Σύμφωνα με τη Hyundai, η συγκεκριμένη έκδοση του Elantra έχει δεχθεί αλλαγές και στην ανάρτηση, με σκοπό την αύξηση της ακαμψίας, καθώς και την βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς, ενώ αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα με την τοποθέτηση μεγαλύτερων εμπρός δίσκων.  

Πλήρες είναι και το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στο βασικό εξοπλισμό υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματη λειτουργία προβολέων, σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης. Τέλος, σε ότι αφορά το λανσάρισμά του, το Elantra N Line αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία, αρχικά στην Αυστραλία, το φθινόπωρο του 2020.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Το ανανεωμένο Hyundai i30 N δοκιμάζεται στο “Ρίνγκ”

Χειροκίνητο κιβώτιο χωρίς συμπλέκτη από τη Hyundai