Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Honda Civic Type R κάνει δοκιμές στη Suzuka

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Honda Civic Type R κάνει δοκιμές στη Suzuka

ΝΕΑ

Το Honda Civic Type R κάνει δοκιμές στη Suzuka

ΝΕΑ

Η Honda κυκλοφόρησε μια συλλογή φωτογραφιών που δείχνουν την επόμενη γενιά Civic Type R να δοκιμάζεται πριν από την επίσημη αποκάλυψή της στην Ιαπωνική πίστα της Suzuka.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο εξακολουθεί να καλύπτεται με καμουφλάζ, του οποίου το σχέδιο έχει και αυτό από μόνο του ενδιαφέρον, καθώς εμφανίζει τα περιγράμματα των παλιότερων Type R.

Μια φωτογραφία του αυτοκινήτου από το πίσω μέρος, αποκαλύπτει τρεις απολήξεις της εξάτμισης, μια επιλογή που είδαμε και στην απερχόμενη γενιά του μοντέλου, ενώ στη φωτογραφία που βλέπουμε το αυτοκίνητο από το πλάι με ανοιχτό το καπό, διακρίνεται κάθετος αεραγωγός- πιο μπροστά από ότι ήταν στο τελευταίο Civic Type R.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Type R θα βασίζεται στο πλαίσιο του Civic 11ης γενιάς και ως εκ τούτου, αναμένεται να είναι πιο άκαμπτο, με μεγαλύτερο μήκος και πλάτος από το προκάτοχο μοντέλο. Στο νέο Type R, η Honda αναμένεται να διατηρήσει τον τετρακύλινδρο turbo κινητήρα με τη χωρητικότητα των 2,0 λίτρων, ο οποίος στην τελευταία γενιά του μοντέλου που χρησιμοποιήθηκε, απέδιδε 320 ίππους και 400 Nm ροπής.

Η πίστα της Suzuka είναι μια από τις κορυφαίες πίστες αγώνων της Ιαπωνίας και έχει μήκος 5,8 χιλιόμετρα, με 18 στροφές. Φαντάζει ως πολύ φυσική η επιλογή της Honda να κάνει πολλές δοκιμές εξέλιξης εκεί και αναμένουμε να δούμε και περισσότερο υλικό από τη διαδικασία μέσα στο επόμενο διάστημα, με δεδομένο και το ότι πλησιάζει ο καιρός για τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου που είναι επισήμως προγραμματισμένα για μέσα στο 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda: Πρεμιέρα για τις Προηγμένες Τεχνολογίες Ασφάλειας
Το νέο Honda Civic Type R «κομμάτια» στο Nurburgring (+video)
Χάρμα ιδέσθαι το νέο Honda Civic Type R

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement