Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το γκαράζ των Alicia Keys και «Swizz Beatz» είναι super

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το γκαράζ των Alicia Keys και «Swizz Beatz» είναι super

ΝΕΑ

Το γκαράζ των Alicia Keys και «Swizz Beatz» είναι super

ΝΕΑ

H κατοικία των «Swizz Beatz» και Alicia Keys που μόλις παρουσιάστηκε στο Architectural Digest, είναι εντυπωσιακή αλλά την παράσταση κλεβει το γκαράζ.

Advertisement
Advertisement

Το κτίριο, που φημολογείται ότι είναι η έμπνευση για την οικία του Tony Stark, (στις ταινίες Iron Man) φιλοξενεί τη συλλογή με τις Ferrari του DJ «Swizz Beatz».

Ο «Swizz Beatz» το πραγματικό του όνομα είναι: Kasseem Daoud Dean, είναι ένας διάσημος DJ που παντρεύτηκε την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Alicia Keys το 2010. Οι δυο τους έχουν δύο παιδιά και έχουν καθαρή περιουσία πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Το σπίτι τους παρουσιάστηκε στο Architectural Digest, όπου είναι γεμάτο με μοντέρνα τέχνη από αρκετούς καλλιτέχνες, αλλά είναι επίσης ένας πολύ βιώσιμος χώρος. Ονομάζεται « Ονειροχώρα », κόστισε 20,8 εκατομμύρια δολάρια, καλύπτει 1.022 τετραγωνικά μέτρα και σύμφωνα με την Alicia Keys είναι «μέρος για να δημιουργήσεις όνειρα και αν είσαι αρκετά τολμηρός να κάνεις πραγματικότητα το πιο τρελό όνειρό σου».

Το σπίτι βρίσκεται στην κορυφή των βράχων La Jolla στην Καλιφόρνια και τα παράθυρα (από το δάπεδο μέχρι την οροφή) προσφέρουν εκπληκτική πανοραμική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η κατοικία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια με έξι μπάνια και έναν ξενώνα δύο επιπέδων.

Advertisement

Στο υπόγειο γκαράζ, το οποίο έχει αρκετό χώρο για περισσότερα από έξι αυτοκίνητα, ο γνωστός για την αγάπη του στις Ferrari, DJ, έχει ένα στόλο από supercars και ένα στούντιο ηχογράφησης δίπλα στο γκαράζ του.

Μάλιστα δεν το αναφέρει ως την «man cave» (χώρος ανδρών) επειδή τον μοιράζεται εξίσου με την Alicia Keys. Έτσι τον αποκαλούν «το πάτωμα των μεγάλων». Εκεί μπορείτε να δείτε μια Ferrari Enzo, μια LaFerrari, μια SF90 Stradale και μία Monza SP1.

Advertisement

Εκτός από αυτά, ο Beatz έχει και ένα ζευγάρι McLaren, με τη μία από αυτές να είναι της περιορισμένης έκδοσης «Senna», αλλά και μια Maybach 62 S, μια Lotus Evora, μια Lotus Elise, τη Mercedes-Benz SLR McLaren, μια Morgan Aero SuperSports και την κουπέ παραλλαγή της και μια Aston Martin Vantage, τη οποία του την έκανε δώρο η Keys στα 40α του γενέθλια. Τέλος, η Alicia Keys έχει μια vintage Ford Mustang, την οποία αποκαλεί χαϊδευτικά «Black Cherry».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το μυστηριώδες πρωτότυπο της Ferrari (+video)
Πάει για ένα ακόμα ρεκόρ η Ferrari το 2021
Η Ferrari θα εγκαταλείψει τελευταία τους κινητήρες εσωτερικής καύσης