Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Fiat Eco Bonus κάνει τον εξηλεκτρισμό πιο προσιτό

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Fiat Eco Bonus κάνει τον εξηλεκτρισμό πιο προσιτό

ΝΕΑ

Το Fiat Eco Bonus κάνει τον εξηλεκτρισμό πιο προσιτό

ΝΕΑ

Η Fiat διευκολύνει αφάνταστα τη μετάβαση στην εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Στα πηγαδάκια των συζητήσεων που αφορούν τις καινούριες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης στα αυτοκίνητα πολλοί υποστηρίζουν ότι η καλύτερη τεχνολογία που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μετακίνηση είναι η υβριδική.

Η αλήθεια είναι ότι τα υβριδικά αυτοκίνητα αυτήν τη στιγμή αποτελούν για πολλούς την ιδανική επιλογή, ιδιαίτερα για εκείνους που θέλουν να κάνουν μια ήπια μετάβαση στις νέες τεχνολογίες. Τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά και ξεκινούν φυσικά από την χαμηλή κατανάλωση σε καύσιμο και τις μειωμένους ρύπους.

Παράλληλα, ο οδηγός απολαμβάνει ένα πιο αθόρυβο περιβάλλον, πιο ομαλή λειτουργία στη μετάδοση της κίνησης, ενώ δεν υπάρχει το άγχος της αυτονομίας καθώς ο θερμικός κινητήρας μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανεφοδιαστεί με καύσιμο.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat είναι από τις εταιρείες που από την πρώτη στιγμή στήριξαν τον εξηλεκτρισμό και επένδυσαν σημαντικά στην υβριδική τεχνολογία. Στην γκάμα της ιταλικής μάρκας σχεδόν όλα τα μοντέλα είναι εξηλεκτρισμένα, ακόμα και τα best seller Fiat 500 Hybrid και Fiat Panda Hybrid.

Advertisement

Ένας από τους βασικούς στόχους που έχει θέσει η Fiat το επόμενο διάστημα είναι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε όλοι οι πολίτες να γνωρίσουν τις νέες αυτές τεχνολογίες. Μια από τις ενέργειες που σχεδίασε η Fiat είναι το πρόγραμμα Eco Bonus. Πρόκειται για μια ελκυστική προσφορά στα μοντέλα Fiat 500 Hybrid και Fiat Panda Hybrid μειώνοντας την τιμή κατά 1.200 ευρώ.

Advertisement

Τόσο το 500 Hybrid όσο και το Panda Hybrid είναι τα ιδανικά αυτοκίνητα πόλης. Στην περίπτωση του 500 Hybrid υπάρχει ένας εμβληματικός σχεδιασμός για ένα αυτοκίνητο που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της μάρκας. Εκλεπτυσμένη εμφάνιση, μικρές διαστάσεις και τεχνολογία αιχμής είναι αυτά που συνοδεύουν αυτό το θρυλικό αυτοκίνητο το οποίο αντιπροσωπεύει επάξια την ιταλική σχεδιαστική φιλοσοφία.

Από την άλλη, το Fiat Panda Hybrid είναι ένα σύμβολο πρακτικότητας και ανθεκτικότητας στον κόσμο της αστικής μετακίνησης. Ένα αυτοκίνητο που έχουν αγαπήσει οι Έλληνες και που συνεχίζουν φυσικά να το εμπιστεύονται μιας και εξακολουθεί να είναι αξιόπιστο, ακατάβλητο και οικονομικό. Χωρίς αμφιβολία είναι ο απόλυτος σύντροφος στη ζούγκλα της πόλης.

Advertisement

Τα δύο μοντέλα της Fiat μοιράζονται το ίδιο ήπια υβριδικό σύνολο το οποίο αποτελείται από έναν τρικύλινδρο κινητήρα 1.000 κυβικών ο οποίος αποδίδει 70 ίππους και 92 Nm. Συνεργάζεται με μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα 3,6 kW και μια μπαταρία 12V τα οποία κάνουν τη διαφορά τόσο στην κατανάλωση, όσο και στη μείωση των ρύπων. Ενδεικτικά η κατανάλωση είναι μειωμένη κατά 30% σε σχέση με ένα συμβατικό σύστημα μετάδοσης, το ίδιο και οι εκπομπές ρύπων.

Εκτός όμως από τα προφανή οφέλη, ο οδηγός των Fiat 500 Hybrid και Fiat Panda Hybrid θα απολαύσει πολιτισμένη και ομαλή λειτουργία κίνησης στους δρόμους της πόλης, πάντα με την ασφάλεια των προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων της Fiat. Και η διασκέδαση όμως βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στα δύο αυτοκίνητα με σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας και infotainment που κρατάνε online διαρκώς τον οδηγό.

Το νέο πρόγραμμα Fiat Eco Bonus λοιπόν δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το 500 Hybrid ή το Panda Hybrid σε ακόμα πιο δελεαστική τιμή με σημαντικό όφελος 1.200 ευρώ. Επιπλέον, τα δύο μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα. Στην περίπτωση του 500 Hybrid η τιμή έχει διαμορφωθεί από τις 15.300 ευρώ, ενώ στην περίπτωση του Panda Hybrid η τιμή ξεκινά από τα 14.590 ευρώ. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα του δικτύου της Fiat για να γνωρίσετε καλύτερα τα δύο εξηλεκτρισμένα μοντέλα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: To νέο Fiat 600 δεν θα είναι μόνο ηλεκτρικό!
Κάρτα στα ΜΜΜ ή ένα Fiat Topolino;
Fiat Panda για… πάντα