Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επόμενο Mitsubishi Outlander υποβάλλεται σε δοκιμές

Ελλάδα 3:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το επόμενο Mitsubishi Outlander υποβάλλεται σε δοκιμές

ΝΕΑ

Το επόμενο Mitsubishi Outlander υποβάλλεται σε δοκιμές

ΝΕΑ

Παρόλο που εμφανίστηκαν οι κατασκοπευτικές λήψεις του ανανεωμένου Outlander στις αρχές Δεκεμβρίου 2020, η Mitsubishi προχωρά την καμπάνια για το SUV επόμενης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Μια σκοτεινή εικόνα teaser κυκλοφόρησε την επόμενη μέρα μετά τη διαρροή και τώρα, η εταιρία πηγαίνει στα παρασκήνια προκειμένου να δείξει πώς δοκιμάζονται τα πρωτότυπα κατά τη φάση της εξέλιξης.

«Δοκιμασμένο να είναι σκληρό» είναι το tagline που χρησιμοποιείται από τη Mitsubishi για το ικανό off-road της, το οποίο αποκτά επιτέλους μια νέα γενιά μετά από σχεδόν εννέα χρόνια. Όπως συνέβη και με το τρέχον μοντέλο που κυκλοφόρησε αρχικά στη Ρωσία, φαίνεται ότι και το επόμενο Outlander θα εμφανιστεί επίσης για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη χώρα (ανά συνολική έκταση) στον κόσμο.

Η Mitsubishi Russia κυκλοφόρησε ένα βίντεο teaser με το Outlander του 2022 να υποβάλλεται σε εξαντλητικές δοκιμές σε λάσπη, χιόνι, χαλίκι και νερό ούτως ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα είναι μάχιμο ανεξάρτητα από την μορφολογία του εδάφους. Κάτω από τη μεταμφίεση κρύβεται ένας εξωτερικός σχεδιασμός που θυμίζει το πρωτότυπο Engelberg Tourer του 2019. Με άλλα λόγια, περιμένετε ένα σχέδιο αμαξώματος με τολμηρό ρύγχος, χωρισμένους προβολείς όπως δηλαδή συμβαίνει και στο Outlander Sport. Στο πίσω μέρος, τα φώτα φαίνεται να είναι πολύ πιο λεπτά σε σχέση με πριν.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό παραμένει μυστήριο προς το παρόν, αν και πιθανότατα θα είναι παρόμοιο με το πρωτότυπο. Το κλιπ των 15 δευτερολέπτων αποκαλύπτει ότι το σύστημα πολυμέσων θα αποτελείται από μια μεγάλη οθόνη στο πάνω μέρος του ταμπλό σε αντίθεση με το σημερινό Outlander όπου η οθόνη αφής είναι ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα.

Το μοντέλο επόμενης γενιάς αναμένεται να αυξηθεί σε μέγεθος και να πατήσει στην πλατφόρμα του Rogue, ενώ, ο στόχος του είναι να αποτελέσει το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της Mitsubishi στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον ίδιο 4κύλινδρο 2.5 λίτρων κινητήρα με 181 ίππους και κίνηση στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) προερχόμενο από το Rogue.

Advertisement

Το σύστημα τετρακίνησης θα διατίθεται προαιρετικά, όπως και ένα νέο plug-in υβριδικό σύστημα που θα συνδυάζεται με βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων (αντί της τρέχουσας μονάδας 2,0 λίτρων) και εκτιμώμενη ηλεκτρική αυτονομία 70 χιλιόμετρα. Μείνετε συντονισμένοι καθώς το νέο Mitsubishi Outlander θα κάνει το ντεμπούτο του στις 16 Φεβρουαρίου.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Outlander

Με ριζοσπαστική σχεδίαση το νέας γενιάς Mitsubishi Outlander

Advertisement

Mitsubishi Outlander PHEV: Το χαμηλότερο κόστος επισκευής της μπαταρίας