Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Outlander

Ελλάδα 3:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Outlander

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Outlander

ΝΕΑ

Η επόμενη γενιά του Mitsubishi Outlander αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον Φεβρουάριο, αλλά προς το παρόν, υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τον εξωτερικό σχεδιασμό της.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστές της Kolesa είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια πειστική απόδοση για το πώς θα φαίνεται το νέο ιαπωνικό crossover. Οι σχεδιαστές της εταιρείας ακολουθούν μια τολμηρή προσέγγιση για το εξωτερικό τμήμα του επερχόμενου αυτοκινήτου.

Μπροστά, υπάρχει μια τεράστια επίπεδη μάσκα που κυριαρχεί στο πρόσωπο του νέου Outlander. Μεγάλα φωτιστικά σώματα βρίσκονται στις γωνίες και μικροσκοπικά φώτα ημέρας ενσωματώνονται στην άκρη δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Μεγάλα τμήματα χρωμίου διακοσμούν το ρύγχος προκειμένου να προσθέσουν επιπλέον λάμψη στο SUV της Mitsubishi. Το πίσω μέρος είναι πολύ πιο συντηρητικό από το εμπρός. Τα πίσω φώτα έχουν αιχμηρές άκρες και τυλίγονται ουσιαστικά στο hatchback τελείωμα της ουράς. Μια τραπεζοειδή απόληξη εξάτμισης ενσωματώνεται σε κάθε γωνία του προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η παραπάνω εικόνα φέρεται να έχει διαρρεύσει για το Outlander παραγωγής που θα δούμε το 2022. Έχει μια ελαφρώς διαφορετική επεξεργασία, προσθέτοντας ταινίες χρωμίου, ωστόσο, η εικόνα είναι κατά τα άλλα παρόμοια με την απόδοση της Kolesa. Το πίσω μέρος είναι σχεδόν πανομοιότυπο.

Το νέο Outlander θα πατά στην ίδια πλατφόρμα με το Nissan Rogue. Και τα δύο μοντέλα θα μοιράζονται επίσης και κάποιους κινητήρες. Μια έκδοση PHEV του Mitsubishi θεωρείται βέβαιο πως θα διατεθεί στη γκάμα του.

Ενώ έχουμε μια καλή ιδέα για το πώς θα φαίνεται το νέο Outlander εξωτερικά, αντιθέτως, το εσωτερικό αποτελεί ακόμη μυστήριο. Δεδομένου ότι το εξωτερικό έχει πολλές ενδείξεις από το πρωτότυπο Engelberg Tourer, η καμπίνα μπορεί επίσης να υιοθετεί στοιχεία από αυτό. Κάτι που συνεπάγεται μια μινιμαλιστική αισθητική με μια μεγάλη οθόνη αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας, ενώ το παρών θα δώσουν και ψηφιακά όργανα εμπρός από τον οδηγό.

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Με ριζοσπαστική σχεδίαση το νέας γενιάς Mitsubishi Outlander

Advertisement

Video: Γνωρίστε το νέο Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV: Το χαμηλότερο κόστος επισκευής της μπαταρίας

 

Advertisement