Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επετειακό Range Rover Fifty

Ελλάδα 9:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το επετειακό Range Rover Fifty

ΝΕΑ

Το επετειακό Range Rover Fifty

ΝΕΑ

Η Land Rover τιμά τα 50 χρόνια του Range Rover, με την παρουσίαση μίας συλλεκτικής έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Η βρετανική εταιρεία γιορτάζει μισό αιώνα του Range Rover, ένα εικονικό μοντέλο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1970. Από την αρχή, το συγκεκριμένο SUV προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών υποψηφίων αγοραστών και αρκετών διασημοτήτων και celebrities, αλλά και της βασιλικής οικογένειας.

Advertisement
Advertisement

Για να τιμήσει το συγκεκριμένο γεγονός δημιούργησε μία περιορισμένης παραγωγής έκδοση (1.970 αντίτυπα), την Range Rover Fifty. Η εν λόγω έκδοση βασίζεται στο Range Rover Autobioraphy και διαθέτει ορισμένες ξεχωριστές λεπτομέρειες, όπως τα βαμμένα σε μαύρο χρώμα πλαϊνά φιλέτα και τις ζάντες 22 ιντσών. Επίσης, δεν λείπουν τα αντίστοιχα λογότυπα «Fifty», που έχουν σχεδιαστεί από τον υπεύθυνο design της εταιρείας, Gerry McGovern και είναι τοποθετημένα στα προσκέφαλα και στην κεντρική κονσόλα.

Η Land Rover προγραμματίζει να λανσάρει την έκδοση «Fifty» και στο Range Rover με το μεγαλύτερο μεταξόνιο, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η γκάμα των κινητήρων, αν και δεν αναμένεται να υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο ενδιαφερόμενος αγοραστής, εκτός των στάνταρ εξωτερικών χρωμάτων, θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και ανάμεσα σε τρεις χρωματικές αποχρώσεις, με τις οποίες είχε λανσαριστεί το πρώτης γενιάς Range Rover (Tuscan Blue, Bahama Gold και Davos White).