Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

Για πρώτη φορά σε Ελληνικό site: Το DTM LIVE στο NewsAuto!

Ελλάδα 14:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Για πρώτη φορά σε Ελληνικό site: Το DTM LIVE στο NewsAuto!

DTM

Για πρώτη φορά σε Ελληνικό site: Το DTM LIVE στο NewsAuto!

DTM

Οι αποκλειστικότητες του NewsAuto δεν περιορίζονται πλέον στην επικαιρότητα από το χώρο του αυτοκινήτου αλλά επεκτείνονται και σε LIVE μεταδόσεις!

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακό Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού, γνωστό ως DTM, θα «τρέχει» από την Κυριακή 1 Ιουνίου στο Νο1 αυτοκινητικό site, το NewsAutoTV και βέβαια στο ProtoThema.gr! Μάχες ρόδα με ρόδα, προφυλακτήρα με προφυλακτήρα, σε ένα εκρηκτικό μείγμα που θα σας κρατήσει καθηλωμένους μπροστά από την οθόνη!

Παρακολουθήστε από την πίστα του Χανγκαρόρινγκ τις συναρπαστικές μάχες των BMW, Audi και Mercedes, στον τρίτο γύρο της σεζόν που ξεκίνησε με τις νίκες των Marco Wittmann και Christian Vietoris στις πίστες Χόνεχαϊμ και Όσερσλεμπεν αντίστοιχα. Στη λίστα των μονομάχων βρίσκονται ακόμα ο κάτοχος του τίτλου Mike Rockenfeller, οι πρώην πρωταθλητές Mattias Ekstrom, Gary Paffett, Timo Scheider, Martin Tomzcyk και Bruno Spengler αλλά και οι γνωστοί από τη θητεία τους στη Formula 1, Paul di Resta (και πρωταθλητής DTM το 2010), Timo Glock και Vitaly Petrov.

«Εκκίνηση» στις μεταδόσεις του NewsAuto, στις 14.20 της Κυριακής με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον Κώστα Μπιτσικώκο στο σχολιασμό και τον Κώστα Λεώνη να συμπληρώνει την ομάδα κάλυψης των αγώνων.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:

1/6 Hungaroring
29/6 Norisring
13/7 Moscow
3/8 Red Bull Ring
17/8 Nurburgring
14/9 Lausitzring
28/9 Guangzhou
19/10 Hockenheim