ΝΕΑ

Το δράμα του Κηφισού από ψηλά (+video)

Ελλάδα 8:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το δράμα του Κηφισού από ψηλά (+video)

ΝΕΑ

Το δράμα του Κηφισού από ψηλά (+video)

ΝΕΑ

Η Λεωφόρος Κηφισού αποτελεί έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας. Ενας δρόμος στον οποίοι οι κάτοικοι της Αττικής σπαταλάνε πολλές ώρες απο τη ζωή τους…

Advertisement
Advertisement

Καθημερινά, χιλιάδες οδηγοί επιλέγουν αυτή την οδό για να πραγματοποιήσουν τις μετακινήσεις τους, με αποτέλεσμα έντονο μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Λεωφόρος Κηφισού είναι η “αρτηρία” της πόλης, καθώς συνδέει το κέντρο με τα βόρεια, τα δυτικά, αλλά και τα νότια προάστια. Ωστόσο, η επιλογή της ως κύριας διαδρομής από πολλούς οδηγούς έχει οδηγήσει σε μόνιμα προβλήματα κυκλοφορίας.

Οι προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι ποικίλες: από τη δημιουργία νέων οδικών αξόνων, μέχρι την ενίσχυση των μέσων συγκοινωνίας για να μειωθεί η ανάγκη χρήσης του αυτοκινήτου. Εντούτοις, η λύση φαίνεται να μην είναι προ των πυλών.

Advertisement
Advertisement

Συνολικά, η Λεωφόρος Κηφισού αποτελεί έναν “πονοκέφαλο” για την πόλη της Αθήνας. Οι λύσεις χρειάζονται άμεσα με σχεδιασμό και προγραμματισμό, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα του μποτιλιαρίσματος και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των οδηγών.

Προς το παρόν, βιώνουμε το πρόβλημα και ανατριχιάζουμε από την έκτασή του όταν το βλέπουμε και από ψηλά…

Advertisement

 

ΑΚΟΜΑ:
Ζήσαμε το απόλυτο σκοτάδι κάτω από τη λεωφόρο Κηφισού (+Video)
Πόσο επιβαρύνουν το περιβάλλον τα τρακαρίσματα και ποια είναι η λύση στο πρόβλημα;
Απίστευτος ο νέος σταθμός ΚΤΕΛ

Advertisement