Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το δώρο του Cristiano Ronaldo στην μητέρα του

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το δώρο του Cristiano Ronaldo στην μητέρα του

ΝΕΑ

Το δώρο του Cristiano Ronaldo στην μητέρα του

ΝΕΑ

Η ημέρα της μητέρας στην Πορτογαλία ήταν την πρώτη Κυριακή του Μαΐου (3/5) και ο Cristiano Ronaldo έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο στην μητέρα του.

Advertisement
Advertisement

 

Ο παίχτης της Juventus ευχήθηκε στην μητέρα του και την σύζυγό του, για την ημέρα της μητέρας στην Πορτογαλία. Όμως ο Ronaldo δεν έμεινε εκεί και έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο στην μητέρα του Maria Dolores, της χάρισε μια Mercedes-Benz GLC Coupé (αξίας περίπου 100.000 ευρώ). Η 65χρονη (η οποία πρόσφατα βγήκε από το νοσοκομείο μετά από ελαφρύ εγκεφαλικό) ευχαρίστησε τον γιό της με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με το αυτοκίνητο. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η 65χρονη, η οποία είχε τεράστια επιρροή στην καριέρα του νικητή (πέντε φορές) του Ballon d’Or.

Advertisement
Advertisement

«Ένα ευχαριστώ στα παιδιά μου για τα δώρα που έλαβα σήμερα. Είναι μία ευτυχισμένη μέρα για όλες τις μητέρες», έγραψε στο Instagram στα 2,2 εκατομμύρια, που παρακολουθούν τον λογαριασμό της. Ο Ronaldo, ευχήθηκε και στην μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Georgina Rodriguez: «Καλή Ημέρα της Μητέρας στις δύο ιδιαίτερες γυναίκες της ζωής μου Maria και Georgina» ήταν το μήνυμά του. Η Ημέρα της Μητέρας στην Πορτογαλία γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Μαΐου σε αντίθεση με την Ελλάδα, που την γιορτάζουμε στις 8 Μαΐου.