Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Citroen My Ami Buggy είναι συλλεκτικό!

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Citroen My Ami Buggy είναι συλλεκτικό!

ΝΕΑ

Το Citroen My Ami Buggy είναι συλλεκτικό!

ΝΕΑ

Ελάχιστα Citroen My Ami Buggy έχουν μείνει διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και μπορείτε άμεσα να εξασφαλίσετε ένα.

Advertisement
Advertisement

Το Ami της Citroen έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και στην ελληνική αγορά έχοντας κερδίσει την αγάπη των οδηγών, κυρίως σε νεαρές ηλικίες. Το mini car των Γάλλων όχι άδικα, στρογγυλοκάθισε στην κορυφή της κατηγορίας αφού προσφέρει έναν τρόπο μετακίνησης στην πόλη που κανένα άλλο όχημα δεν μπορεί πλησιάσει. Διασκεδαστικό, στιλάτο, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό και ασφαλές, το Citroen Ami είναι ο ορισμός του σύγχρονου mobility.

Από μόνο του το Ami είναι ένα πολύ ιδιαίτερο όχημα, ωστόσο η Citroen φαίνεται πως δε συμβιβάζεται με τίποτα. Αυτός είναι ο λόγος που προχώρησε στην κατασκευή της έκδοσης My Ami Buggy. Το ιδιαίτερο αυτό Ami επιβεβαιώνει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, χάρη στο χακί χρώμα αμαξώματος και τα μαύρα προστατευτικά στοιχεία στους θόλους των τροχών, τους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, την αεροτομή οροφής και τα μαύρα διακοσμητικά στα φώτα και το πάνω τμήμα του αμαξώματος.

Το Citroen My Ami Buggy κατασκευάστηκε σε περιορισμένο αριθμό (1.000 μονάδες) και στην Ελλάδα έχουν μείνει πλέον ελάχιστα. Μπορείτε λοιπόν ακόμα να προλάβετε ένα σπάνιο My Ami Buggy για να βάλετε στυλ και φαντασία στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αλλά και τις εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Advertisement
Advertisement

Στην πραγματικότητα, το My Ami Buggy έχει αποκτήσει ιδιαίτερη αξία με τον μικρό διαθέσιμο αριθμό μοντέλων που υπάρχουν. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από ένα διασκεδαστικό και αποτελεσματικό όχημα το μικρό γαλλικό αυτοκίνητο θα έχει και συλλεκτική αξία.

Το ελεύθερο πνεύμα του My Ami Buggy ενισχύεται με τη δομή χωρίς πόρτες και χωρίς οροφή ώστε να απολαύσει κανείς τον ελεύθερο χρόνο του και να νιώσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση, μαζί με μια ευχάριστη αίσθηση ελευθερίας. Άμεσα λοιπόν, εκτός από τις πόλεις, το συγκεκριμένο μοντέλο γίνεται ιδανικός σύντροφος για τα όμορφα νησιά μας και τις παραθαλάσσιες περιοχές όπου το Buggy θα βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Ειδικά πλαστικά καλύμματα με φερμουάρ έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους επιβάτες από τις καιρικές συνθήκες. Για καθημερινή χρήση, όταν οι επιβάτες θέλουν φρέσκο αέρα, απλά αναδιπλώνουν τα καλύμματα προς τα πίσω και στη συνέχεια τα στερεώνουν στις κολόνες των θυρών με κλιπ. Σε περίπτωση που δεν τα χρειάζονται, υπάρχει η δυνατότητα τα καλύμματα να αφαιρεθούν πλήρως και να αποθηκευτούν σε κάποιο γκαράζ.

Advertisement

Στο εσωτερικό η ειδική έκδοση της Citroen διαθέτει οθόνη με τις πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της μπαταρίας του «My Ami Buggy» και την ταχύτητα κίνησης, με ένα νέο τοξωτό καπάκι με ρετρό αισθητική. Επιπλέον, το σύστημα αποθήκευσης είναι σχεδιασμένο με έξυπνο τρόπο προσφέροντας μια τσάντα, που ταιριάζει στο κοίλο σχήμα του κέντρου του τιμονιού.

Η πρόσθετη αυτή θήκη αποθήκευσης που διαθέτει και φερμουάρ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι από διπλάσιο σε πάχος αφρώδες για περισσότερη άνεση και με εύκολο τρόπο μπορούν να αφαιρεθούν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα τα πιο αγαπημένα μικρά SUV;

Και τα Citroen C4 και C4 X με υβριδικό σύστημα

Advertisement

Στην Ελλάδα το νέο Citroen C5 Aircross Hybrid (+τιμές)