Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το California car show μετατρέπεται σε εστία μετάδοσης κορωνοιού

Ελλάδα 1:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το California car show μετατρέπεται σε εστία μετάδοσης κορωνοιού

ΝΕΑ

Το California car show μετατρέπεται σε εστία μετάδοσης κορωνοιού

ΝΕΑ

Η πανδημία του κορωνοιού έχει ακυρώσει αρκετές εκθέσεις αυτοκινήτων αλλά και άλλες εκδηλώσεις όπως είναι το Woodward Dream Cruise.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, στην Καλιφόρνια πραγματοποιήθηκε μια διαφορετική εκδήλωση με επίκεντρο το αυτοκίνητο για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τους διοργανωτές να υπολόγιζαν αρχικά λιγότερα αυτοκίνητα από αυτά που τελικά έδωσαν το παρών.

Το NBC Los Angeles αναφέρει ότι οι τοπικές αρχές εκτιμούν πως 3.000 έως 4.000 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Αυτός ο αριθμός ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις και αυτό μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μη μείνουν μέσα στα αυτοκίνητά τους όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Αντ ‘αυτού, χιλιάδες άνθρωποι συνωστίστηκαν προκαλώντας μάλιστα ζημιές σε πολλά από τα αυτοκίνητα της εκδήλωσης. Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα που οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση χαρακτηρίστηκε ως νούμερο ένα φορέα μετάδοσης του κορωνοιού.

Advertisement
Advertisement

Η επιδείνωση της κατάστασης περιγράφεται από τα λόγια της αστυνομικού Olivia Bozek: «Λάβαμε κάποιες κλήσεις από ανθρώπους που προσπαθούσαν να φτάσουν στο νοσοκομείο για ιατρικές υπηρεσίες και δεν μπόρεσαν να το προσεγγίσουν επειδή υπήρχε συμφόρηση και κυκλοφοριακός αποκλεισμός“.

Η εκδήλωση του αυτοκινήτου έκλεισε τελικά από τις αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εξέδωσε πολλές εκτροπές της κυκλοφορίας. Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης ζήτησαν δημοσίως συγνώμη για όλο το κομφούζιο που δημιουργήθηκε και έθεσε σε κίνδυνο την υγεία πολλών πολιτών.

Advertisement

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τόνισαν: «Δεν καταφέραμε να προβλέψουμε ότι η εκδήλωση θα είχε τόση μεγάλη ανταπόκριση από πλευράς κοινού. Εξακολουθούμε να επεξεργαζόμαστε τις λεπτομέρειες και τα δεδομένα προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα πώς συνέβη αυτό, έτσι ώστε κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί στο μέλλον”.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

«California Dreaming» όπως μόνο η Porsche ξέρει (video)

Με κρεβάτι και κουζίνα το VW Caddy California

Κι όμως υπάρχουν σέξι στρατιωτίνες

Advertisement