Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To BrightDrop eCart φέρνει το μέλλον στο… μπακάλικο (+video)

Ελλάδα 16:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To BrightDrop eCart φέρνει το μέλλον στο… μπακάλικο (+video)

ΝΕΑ

To BrightDrop eCart φέρνει το μέλλον στο… μπακάλικο (+video)

ΝΕΑ

Η BrightDrop, θυγατρική της GM (για ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα) αποκάλυψε το Trace Grocery, για να βοηθά τους πελάτες με ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Advertisement
Advertisement

Η GM μπαίνει στο παιχνίδι παντοπωλείου με το BrightDrop eCart για online παραγγελίες

 

Η General Motors έχει συνεργαστεί με τη μεγαλύτερη αλυσίδα παντοπωλείων της Αμερικής, την Kroger, στο σχεδιασμό του ηλεκτρικά κινούμενου καρότσι παντοπωλείου, ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Advertisement
Advertisement

Χτισμένο στην πλατφόρμα BrightDrop Trace, η οποία αρχικά προοριζόταν για παραδόσεις από το κατάστημα στην πόρτα σας, το Trace Grocery είναι ένα eCart που μπορεί να βοηθήσει τους υπαλλήλους του παντοπωλείου να μετακινούν εύκολα έως και 160 κιλά τροφίμων χάρη στην ηλεκτρική τεχνολογία κίνησης του.

Το eCart της GM  όχι μόνο βοηθά στη μετακίνηση των ειδών παντοπωλείου, αλλά διασφαλίζει ότι δεν θα σας… σκορπιστούν στο δρόμο ή δεν θα χάσετε τον έλεγχο σπρώχνοντάς το. Όλα αυτά χάρη στο αυτόματο φρενάρισμα και τον κινητήρα, που βοηθά να κινείται το καρότσι με σταθερή ταχύτητα 5χλμ/ώρα ανεξάρτητα από την κλίση του δρόμου. Το Trace Grocery έχει εννέα θήκες για την αποθήκευση των τροφίμων (με ελεγχόμενη θερμοκρασία) για να διασφαλιστεί ότι κάτι παγωμένο, θα παραμείνει έτσι. Είναι επίσης στεγανό για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους.

Advertisement

Αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς η BrightDrop οραματίζεται το Trace Grocery να γεμίζεται από υπαλλήλους παντοπωλείου και στη συνέχεια να τοποθετείται στο πεζοδρόμιο για να περιμένει αυτόν που έκανε την παραγγεία να το πάρει. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν τα τρόφιμα και ποτά τους όποτε θέλουν.

Πριν αποκαλύψει το eCart, η BrightDrop συνεργάστηκε με την Kroger και ολοκλήρωσε ένα πιλοτικό πρόγραμμα στο Λέξινγκτον και τις Βερσαλλίες του Κεντάκι. Το πρόγραμμα ήταν αρκετά επιτυχημένο ώστε το παντοπωλείο να είναι πλέον ο πρώτος πελάτης του BrightDrop και θα λάβει μονάδες παραγωγής αργότερα φέτος.

Advertisement

«Οι διαδικτυακές αγορές συνεχίζουν να αυξάνονται, η BrightDrop δεσμεύεται να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις για να βοηθήσει τους πελάτες μας να συμβαδίζουν. Το Trace Grocery είναι ένα τέλειο παράδειγμα» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BrightDrop, Travis Katz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί δεν παραδίδονται χιλιάδες έτοιμα αυτοκίνητα; (+video)
Ποια κρίση: Τρελά λεφτά για τα αφεντικά των εταιριών
Πότε επιστρέφουν το Hummer και η GM στην Ευρώπη;

Advertisement