Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η κινέζικη Mercedes G-Class παραμένει μια κακή απομίμηση

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η κινέζικη Mercedes G-Class παραμένει μια κακή απομίμηση

ΝΕΑ

Η κινέζικη Mercedes G-Class παραμένει μια κακή απομίμηση

ΝΕΑ

Το BJ80 της BAIC Motors, γνωστό στον υπόλοιπο κόσμο ως Κινέζικος κλώνος της Mercedes-Benz G-Class, θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε μια τρίθυρη έκδοση, όπως αποκάλυψαν νέες κατασκοπευτικές εικόνες.

Advertisement
Advertisement

Το τρίθυρο μοντέλο που απεικονίζεται μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το πεντάθυρο, με τη διαφορά των δυο λιγότερων θυρών. Μία ενδιαφέρουσα προσθήκη αποτελεί ο σχεδιασμός υψηλής οροφής που στοχεύει στη βελτίωση του διαθέσιμου αέρα για τα κεφάλια, αλλά προφανώς κάνει το όχημα να φαίνεται μάλλον περίεργο από έξω.

Παρόλο που η τρέχουσα γενιά της Mercedes-Benz G-Class δεν πωλείται ως τρίθυρη, οι προηγούμενες τρίθυρες εκδόσεις είχαν εντυπωσιακά μικρότερο μεταξόνιο από τα μεγαλύτερα τετράθυρα αδέλφια τους. Λόγω της γωνίας αυτών των φωτογραφιών, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί εάν το Beijing BJ80 έχει μικρότερο μεταξόνιο από το τετράθυρο.

Δοκιμή: Mercedes-Benz G-Class

Advertisement
Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, αναφέρεται ότι το όχημα θα είναι εξοπλισμένο με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V6 3.0 λίτρων. Αυτός ο κινητήρας προστέθηκε πρόσφατα στη γκάμα του BJ80 αποδίδοντας 276 ίππους και 420 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.

Όλη η σειρά του BJ80 επωφελήθηκε πρόσφατα από αρκετές αναβαθμίσεις σε όλα τα επίπεδα. Για παράδειγμα, υπάρχουν νέα ψηφιακά όργανα στο καντράν και ένα βελτιωμένο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνης αφής που διαθέτει και δορυφορική πλοήγηση. Χάρη στο σχεδιασμό εμπνευσμένο κυρίως από την G-Class, το off-road έχει γωνία προσέγγισης 39 μοίρες, γωνία αναχώρησης 33 μοίρες και 600 mm απόσταση σε περίπτωση που επιχειρήσει να προσπελάσει υδάτινα εμπόδια.

Advertisement

Οι τιμές για το ανανεωμένο BJ80 με τον κινητήρα turbo V6 3.0 λίτρων ξεκινούν κάτω από τα 50.000 δολάρια. Οι τιμές για το τρίθυρο παραμένουν ακόμη ασαφείς.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Μία «κακή» απομίμηση της Mercedes G-Class

https://www.newsauto.gr/formula1-3/h-kina-theli-na-filoxenisi-dio-grand-prix-fetos/

Ανακάμπτει με εντυπωσιακούς ρυθμούς η αγορά ΙΧ στην Κίνα!

Advertisement