Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία «κακή» απομίμηση της Mercedes G-Class

Ελλάδα 12:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία «κακή» απομίμηση της Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Μία «κακή» απομίμηση της Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Οι πανούργοι Κινέζοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία φθηνή ρέπλικα της καταξιωμένης Mercedes G-Class, η οποία είναι πέρα για πέρα άσχημη.

Advertisement
Advertisement

 

Η άγνωστη στους περισσότερους από εμάς κινέζικη εταιρεία Beijing Auto (BAIC) παρουσίασε το 2014 το μοντέλο BJ80 που αποτελούσε κόπια ενός από τα σημαντικότερα τετρακίνητα μοντέλα στην ιστορία της Mercedes-Benz, της φημισμένης G-Class. Κάτω από το καπό το BJ80 υπήρχαν δύο επιλογές σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, τα οποία αμφότερα προέρχονταν από την GM, με υπερτροφοδοτούμενα σύνολα 2,0 και 2,3 λίτρων. Το 2018, η εταιρεία θέλοντας να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της, έφερε στην αγορά την έκδοση BJ80C 6×6, ακολουθώντας το γερμανικό εξάτροχο «θηρίο».

Advertisement
Advertisement

Φέτος, λανσαρίστηκε επίσης η έκδοση «70 Anniversary Edition», τιμώντας τα 70στά γενέθλια της Δημοκρατίας της Κίνας. Το περιορισμένης παραγωγής μοντέλο (μόλις 700 κομμάτια) ξεχωρίζει από τον ιδιαίτερο κόκκινο χρωματισμό του αμαξώματος, τους μεγαλύτερους σε διάσταση μαύρους τροχούς και τα αντίστοιχα λογότυπα σε πόρτες, ρεζέρβα και καθίσματα. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων, ενώ ο βενζινοκινητήρας των 2,3 λίτρων αποδίδει 231 PS και 345 Nm ροπής.

Η τιμή της δεν ξεπερνά τα 30.000 δολάρια…

Advertisement

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Advertisement