Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Baojun RC-5W της GM China, τώρα και με σκηνή οροφής

Ελλάδα 10:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Baojun RC-5W της GM China, τώρα και με σκηνή οροφής

ΝΕΑ

To Baojun RC-5W της GM China, τώρα και με σκηνή οροφής

ΝΕΑ

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Baojun κυκλοφόρησε νέες εικόνες του μικρού της station wagon RC-5W, στα αξεσουάρ του οποίου περιλαμβάνεται πλέον και μια πτυσσόμενη σκηνή οροφής για τους λάτρεις του camping.

Advertisement
Advertisement

Το RC-5W παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2020 παράλληλα με το sedan RC-5 από τη μάρκα που ανήκει στην κοινοπραξία SAIC-GM-Wuling.

Σε αντίθεση με το αυτοκίνητο που είδαμε στο λανσάρισμα του μοντέλου και ήταν λευκό, αυτό το RC-5W είναι βαμμένο σε μια πολύ πιο κολακευτική και διακριτική απόχρωση του πράσινου και «κάθεται» πάνω σε sport ζάντες διαμέτρου 20 ιντσών με πολλές ακτίνες. Παρόλο που το μπροστινό μέρος δεν το έχουμε στο κάδρο, πρέπει να πούμε πως η όψη του αυτοκινήτου γίνεται ξεχωριστή από τους λεπτούς προβολείς που χρησιμοποιεί πλαισιώνοντας τη μεγάλη μάσκα με τις ευδιάκριτες γρίλιες.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, η πιο προφανής αλλαγή στο αυτοκίνητο είναι η τοποθέτηση μιας ευρύχωρης πτυσσόμενης σκηνής που βρίσκεται στην οροφή του μοντέλου και αφορά όλους όσοι ασχολούνται με το camping και τις ομορφιές της φύσης. Το RC-5 που είναι η sedan εκδοχή αλλά και το RC-5W που είναι η wagon, είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές κινητήρα. Μια ατμοσφαιρική και μια turbo, σε σύνολο με χωρητικότητα 1,5 λίτρων, που αποδίδει αντίστοιχα 98 και 145 ίππους. Σε ότι αφορά στη μετάδοση, οι επιλογές είναι και πάλι δύο, με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο να είναι η βασική επιλογή και ένα εξατάχυτο αυτόματο που χρεώνεται έξτρα.

Διαβάστε ακόμα:
Ηλεκτρικό sport μοντέλο από την MG μέσα στο 2021
Teaser από τη SAIC για το pick up που ετοιμάζει
Νέα μάρκα, νέο πρωτότυπο: Roewe R-Aura Concept