Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Apollo Project Evo διεκδικεί τον τίτλο του πιο ακραίου (+video)

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Apollo Project Evo διεκδικεί τον τίτλο του πιο ακραίου (+video)

ΝΕΑ

Το Apollo Project Evo διεκδικεί τον τίτλο του πιο ακραίου (+video)

ΝΕΑ

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο επιθετικά σε εμφάνιση αυτοκίνητα που έχουμε δει ποτέ και όπως φαίνεται στο video, το Apollo Project Evo είναι ικανό να προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Το Project Evo της Apollo Automobili έκανε πρόσφατα μια εμφάνιση σε εκδήλωση  που μαζεύτηκαν πολλά υπεραυτοκίνητα στην Κροατία.

Η Apollo είναι μια μικρή εταιρεία που κατασκευάζει ονειρικά αυτοκίνητα και τη γνωρίσαμε τόσο από το Gumpert όσο και από το Intensa Emozione. Η φήμη της εταιρείας εξαπλώθηκε παγκοσμίως χάρη στην πραγματικά ακραία αισθητική προσέγγιση των αυτοκινήτων που κατά καιρούς έχει παρουσιάσει αλλά και χάρη στη χρήση του V12 ατμοσφαιρικού κινητήρα με χωρητικότητα 6,3 λίτρων που προέρχεται από τη Ferrari. Στα τέλη του 2021, η Apollo παρουσίασε το Project Evo, ως το τελευταίο υπεραυτοκίνητό της προφανώς περιορισμένης παραγωγής και τώρα, για πρώτη φορά, το αυτοκίνητο εμφανίστηκε «ζωντανά» μπροστά σε κοινό.

Η εξωτερική σχεδίαση του Project Evo, είναι τόσο ακραία που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε αν είναι πιο εντυπωσιακό το μπροστά ή το πίσω μέρος, με τα πτερύγια του δεύτερου, να κάνουν πραγματικά μεγάλη διαφορά από ότι άλλο έχουμε δει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η Apollo δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες για τον κινητήρα που χρησιμοποιεί το Project Evo, οπότε μόνο από τον ήχο που ακούμε στο video, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως μοιάζει να έχει το «γνωστό» V12- πιθανότατα με απόδοση λίγο μικρότερη των 800 ίππων– όπως και σε άλλες περιπτώσεις μοντέλων της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η απόλαυση της ημέρας: Στο Ring με Apollo IE (+video)
Το TV spot της Audi για το διαστημικό πρόγραμμα Apollo
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Εγκατάλειψη για Μάνο και Κώστα Στεφανή (+video)