Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το απόλυτο κοντέινερ προστασίας για αυτοκίνητο (+video)

Ελλάδα 15:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το απόλυτο κοντέινερ προστασίας για αυτοκίνητο (+video)

ΝΕΑ

Το απόλυτο κοντέινερ προστασίας για αυτοκίνητο (+video)

ΝΕΑ

Υπάρχει ένας εξαιρετικά ασφαλής, μοντέρνος και υπερσύγχρονος τρόπος να προστατεύσεις το αυτοκίνητό σου και τον προσφέρει η Cartainers.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για το κοντέινερ ονόματι Ceres 001 της Cartainers. Πρόκειται για το πιο τεχνολογικά προηγμένο και ασφαλές μέσο που θα καλύπτει, θα παρακολουθεί και θα μεταφέρει το πολύτιμο αυτοκίνητό σας.

Διαθέτει πληθώρα από προηγμένα συστήματα. Αρχικά, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία του, μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα επί τρεις μέρες σερί (72 ώρες). Μιλάμε ουσιαστικά για ένα αυτόνομο γκαράζ που μεταφέρεται εύκολα.

Κάποιοι μπορεί να το θέλουν για τη «μόστρα», διότι το περίβλημα είναι από διαφανές, παχύ υλικό (polycarbonate panels).

Advertisement
Advertisement

Αλλά η πρακτικότητα είναι το κύριό του ατού, αφού διαθέτει αμέτρητα συστήματα ασφαλείας τα οποία επιτρέπουν να βλέπεις τι συμβαίνει στο πολύτιμο σου αυτοκίνητο ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

Δύο πόρτες αυτού του τύπου κοντέινερ ανοίγουν σαν ράμπα πλοίου, η εμπρός και η πίσω. Μόλις μπει μέσα το 4τροχο, το Ceres 001 αυτόματα θα το ασφαλίσει, ώστε να μην κουνιέται εάν δεν το επιλέξει ο χρήστης.

Advertisement

Η συγκεκριμένη «συσκευασία», είναι τόσο ευέλικτη που μπορείτε με αυτήν να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας είτε με αεροπλάνο, είτε με πλοίο, είτε με τρένο είτε με φορτηγό.

Advertisement

Μόνη προδιαγραφή της Cartainers είναι το σασί του αυτοκινήτου να μην ξεπερνάει τα 6,1 μέτρα σε μάκρος και το βάρος του να είναι το πολύ 2,2 τόνοι.

Μόλις μπει εντός του Ceres και αποθηκευτεί, θα ανακαλύψετε μία πληθώρα λειτουργικών τα οποία επιτρέπουν να ελέγχετε τα πάντα.

Το πού ακριβώς βρίσκεται, τη θερμοκρασία εντός του κοντέινερ, τον κλιματισμό, ακόμα και την κάμερα που θα σας δώσει εικόνα. Τέλος, διαθέτει αναγνώριση προσώπου, ώστε να μπορεί μόνο ο κάτοχος να το ανοίγει για να δει, να αγγίξει, ελέγξει και φυσικά να οδηγήσει το πολύτιμο όχημά του.

Advertisement

Όλο αυτό το τέλειο πακέτο βέβαια, δε θα μπορούσε να μην είναι πανάκριβο και για αυτό είναι για… λίγους και εκλεκτούς που δε θέλουν να ανησυχήσουν ποτέ ξανά για την ασφάλεια ή τη φθορά του αυτοκινήτου τους.

Η τιμή του Ceres 001 ανέρχεται στις 46.300 ευρώ στην απλή του έκδοση, ενώ η Founders Edition κοστίζει 55.600 ευρώ. Μιλάμε ουσιαστικά για ένα κανονικό σπίτι του αυτοκινήτου.

Ακόμα και οι επίδοξοι αγοραστές πάντως που το θέλουν και θα το ζητήσουν άμεσα, πρέπει να κάνουν υπομονή, διότι θα διατεθεί στο κοινό από το 2025. Μέχρι τότε, μπορεί κανείς μόνο να το προπαραγγείλει δίνοντας προκαταβολή φυσικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φαντάζεστε να έχει πτυσσόμενη οθόνη το αυτοκίνητό σας;
Οταν το αγαπημένο αυτοκίνητο του Κώστα Νεστορίδη γέμισε κέρματα!
Αυτοκίνητο: Πληρώσατε την ασφάλεια αλλά είναι ασφαλισμένο;