Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το απόλυτο όχημα αεροδρομίου

Ελλάδα 15:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το απόλυτο όχημα αεροδρομίου

ΝΕΑ

Το απόλυτο όχημα αεροδρομίου

ΝΕΑ

Τα αεροδρόμια έχουν μια δική τους κουλτούρα αυτοκινήτου, καθώς υπάρχει ένας ενδιαφέρων συνδυασμός ρυμουλκών, φορτωτών και οχημάτων μεταφοράς.

Advertisement
Advertisement

Το αεροδρόμιο της Μπολόνια στην Ιταλία έχει το απόλυτο «Follow Me» όχημα, μία Lamborghini Huracan Evo.

 

Συνήθως τα αυτοκίνητα «Follow Me» (τα οχήματα τα οποία οδηγούν τα αεροπλάνα χώρο του αεροδρομίου) είναι από απλά ως βαρετά. Όχι όμως στο αεροδρόμιο της Μπολόνια, το οποίο έχει ένα από τα πιο ωραία αυτοκίνητα «Follow Me» μία Lamborghini Huracán Evo .

Advertisement
Advertisement

Για να γιορτάσουν την ανανέωση της συνεργασία τους, η Lamborghini και το αεροδρόμιο της Μπολόνια, μια Huracán Evo θα καθοδηγεί τα αεροσκάφη που φθάνουν και αναχωρούν από το αεροδρόμιο έως τις 7 Ιανουαρίου 2022.

Παρά το γεγονός ότι έχει σχετικά μικρή θητεία, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό χρώμα που σχεδιάστηκε από το Κέντρο Σχεδιασμού της Lamborghini. Διαθέτει πινελιές Arancione (Orange/Πορτοκαλί) Matte, «θυμίζει τα οχήματα που λειτουργούν σε περιοχές ελιγμών αεροσκαφών», το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το σώμα Verde (Green) Turbine Matte.

Advertisement

Η Huracán Evo διαθέτει επίσης μια ελαφριά μπάρα στην οροφή και το σήμα «Follow Me in Our Beautiful Country» (Ακολούθησε με στην όμορφη χώρα μου). Επιπλέον, το όχημα διαθέτει ασύρματο που επιτρέπει στον οδηγό να επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου.

Advertisement

Όπως και το βασικό μοντέλο , το αυτοκίνητο «Follow Me» διαθέτει κινητήρα V10 5,2 λίτρων που αποδίδει 640 ίππους και ροπή 600 Nm. Η δύναμη μεταδίδεται μέσω ενός επτάχυτου κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο στέλνει την ισχύ σε ένα σύστημα τετρακίνησης. Αυτό επιτρέπει στο Huracán Evo να… εκτοξεύεται στο 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 325χλμ. Φυσικά, το αυτοκίνητο Follow Me πιθανότατα θα αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του εκτός αεροδιαδρόμου και με χαμηλότερες ταχύτητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lamborghini Huracan EVO: Η χαρά της οδήγησης
Οδηγούμε την πισωκίνητη Lamborghini Huracán Evo
Συγκριτικό: Ferrari F8 Tributo vs Lamborghini Huracan Evo RWD vs McLaren 765LT vs Porsche 911 Turbo S vs Porsche 718 Cayman GTS

Advertisement