Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Fiat Tipo παρουσιάστηκε και σε έκδοση Cross

Ελλάδα 2:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Fiat Tipo παρουσιάστηκε και σε έκδοση Cross

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Fiat Tipo παρουσιάστηκε και σε έκδοση Cross

ΝΕΑ

Η Fiat έχει ανανεώσει τη γκάμα του Tipo και εισήγαγε μια ολοκαίνουργια παραλλαγή Cross που περιγράφεται ως «ο ενδιάμεσος κρίκος» ως crossover, προς τα SUV.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από το αμάξωμα, το ανανεωμένο Tipo διαθέτει μια ανασχεδιασμένη μάσκα που πλέον διαθέτει το νέο λογότυπο της μάρκας.

Η μάσκα αυτή, συνοδεύεται από νέους προβολείς LED που υπόσχονται να βελτιώσουν την ορατότητα. Οι υπόλοιπες αλλαγές είναι μάλλον περιορισμένες. Το Tipo εμφανίζει ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα και επιπλέον διακοσμητικά χρωμίου. Καινούργια είναι επίσης τα πίσω φώτα LED, ενώ το μοντέλο έχει και νέας σχεδίασης ζάντες 16 και 17 ιντσών. Στην καμπίνα, το Tipo διαθέτει ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών και ένα σύστημα ψυχαγωγίας UConnect 5, με διαγώνιο 10,25 ιντσών. Φυσικά, το μεγαλύτερο νέο που εισάγει η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, είναι η έκδοση Tipo Cross που βασίζεται στο hatchback.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση του μοντέλου αυτή, είναι σχεδιασμένη για να προσελκύει τους υποψήφιους αγοραστές crossover. Η εμφάνισή του αναδεικνύει τη στιβαρότητα με πλαστικά πρόσθετα περιμετρικά, ασημένιες προστατευτικές ποδιές και ελαστικά με off road διαθέσεις. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ανάρτηση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά περίπου 4 εκατοστά. Κάτω από το καπό, υπάρχει ένας νέος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,0 λίτρου που αποδίδει 100 ίππους και 19,4 kgm ροπής. Παρά την αύξηση της απόδοσης σε σχέση με τον 1.400άρη κινητήρα που αντικαθιστά, η Fiat αναφέρει πως ο κινητήρας 1,0 λίτρων διαθέτει «πολύ χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων». Για όσους θέλουν diesel, η γκάμα του μοντέλου προσφέρει και την επιλογή του αναβαθμισμένου κινητήρα  Multijet 1,6 λίτρων που αποδίδει 130 ίππους (αντί για 120 που ήταν μέχρι τώρα).

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Με το Fiat Tipo νιώθετε ασφαλείς

Advertisement

Fiat All Inclusive: Το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

Αποκάλυψη του ηλεκτρικού Fiat 500 3+1

 

Advertisement