Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο που έδωσε τη νίκη στον Κυριάκο

Ελλάδα 2:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αυτοκίνητο που έδωσε τη νίκη στον Κυριάκο

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο που έδωσε τη νίκη στον Κυριάκο

ΝΕΑ

Έγραψε πάμπολα χιλιόμετρα, στο μαραθώνιο προεκλογικό αγώνα για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Μετέφερε το νέο αρχηγό σε όλη τη χώρα με ασφάλεια, άνεση και οικονομία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΛΗ

Δεν ήταν κάποια από τα γνώριμα προεδρικά-βουλευτικά Mercedes, BMW, Audi ή κάποιο από τα νεότερα υβριδικά Lexus, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιστρέψει το Βουλευτικό αυτοκίνητο.

Οσοι βρέθηκαν στις ομιλίες που έκανε ανα την Ελλάδα, είδαν τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να βγαίνει από ένα… ταπεινό, Seat Leon.

Advertisement
Advertisement

Seat-Leon_1

Εφοδιασμένο με τον 2λιτρο, diesel κινητήρα, απόδοσης 184 ίππους και με το αυτόματο κιβώτιο, 7σχέσεων DSG. Η μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου ανακοινώνεται από την Seat στα μόλις 4.6lt/100km, ενώ οι εκπομπές ρύπων είναι στα 120g/km.

kyriakos2 kyriakos3 kyriakos4

Advertisement

Στην εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση, συμβάλει και η πρωτοποριακή τεχνολογία Active Cyclinder Management (ACT) η οποία απενεργοποιεί τους κυλίνδρους 2 και 3 στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια αποδοτική οδήγηση και μια εξαιρετική μείωση κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2. Σύμφωνα με τους ΙσπανοΓερμανούς, η απενεργοποίηση των κυλίνδρων μειώνει κατά 0.4 λίτρα τα καύσιμα ανά 100km, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση του CO2 κατά 10gr σε κάθε χιλιόμετρο.

Η τιμή του μοντέλου με πληρέστατο εξοπλισμό είναι στα 22.674€, με το όφελος της απόσυρσης.

Advertisement

Seat-Leon_2