Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

To 2021 θα παρουσιαστεί το Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Ελλάδα 1:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To 2021 θα παρουσιαστεί το Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Mobility

To 2021 θα παρουσιαστεί το Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Mobility

Από τις αρχές του 2020 έχουν πραγματοποιηθεί μια σειρά από δοκιμές για την ανανεωμένη έκδοση του Eclipse Cross της Mitsubishi, το οποίο όπως φαίνεται θα επαναλανσαριστεί στο πνεύμα της εποχής με plug in υβριδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Το συμπαγές crossover coupe της Mitsubishi θα διαθέτει αναθεωρημένο στυλ που έλκει την έμπνευσή του από το e-Evolution Concept του 2017, με «ριζικά αλλαγμένο το εμπρός και το πίσω μέρος σε ότι έχει να κάνει με τη σχεδίαση», σύμφωνα με την εταιρεία.

«Ο νέος σχεδιασμός αντλεί έμπνευση από το Mitsubishi e-Evolution Concept, τονίζοντας τη δύναμη και τη δυναμική της SUV κληρονομιάς μας, ενισχύοντας παράλληλα την καθαρότητα και την κομψότητα ενός SUV με χαρακτηριστικά coupe στη σχεδίαση», δήλωσε ο επικεφαλής του σχεδιασμού Seiji Watanabe. «To Eclipse Cross είναι το πρώτο βήμα προς την επόμενη γενιά του Mitsubishi Design και υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα νέα ακόμα που θα δείτε από την εταιρεία». Οι «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι τώρα, καταδεικνύουν την επανασχεδίαση των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω, καθώς και την παρουσία ανανεωμένης μάσκας και φώτων ομίχλης, ενώ πίσω, η πόρτα του χώρου των αποσκευών υιοθετεί «καθαρότερο» στυλ, με την «ενοποίηση» των δύο γυάλινων επιφανειών.

Advertisement
Advertisement

Το Eclipse Cross του 2021 θα τοποθετηθεί δίπλα στο Outlander PHEV ως το δεύτερο plug-in υβριδικό SUV της μάρκας. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, ενώ επιπλέον, η Mitsubishi ανέφερε πως η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές. Σε κάποιες αγορές αναμένεται να διατηρηθεί η γκάμα των κινητήρων της τρέχουσας έκδοσης του μοντέλου, με την Ευρώπη να παίρνει το turbo diesel των 1,5 λίτρων και πιθανότατα το turbo diesel με τη χωρητικότητα των 2,2 λίτρων. Στη Βόρεια Αμερική, το facelift Eclipse Cross θα ξεκινήσει με τον ίδιο κινητήρα την εμπορική του πορεία, κάτι που σημαίνει πως θα διατηρηθεί ο βενζινοκινητήρας των 1,5 λίτρων που αποδίδει 152 ίππους.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Δοκιμή: Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 2WD MY2020

Mitsubishi Space Star με πλούσιο εξοπλιοσμό άνεσης και ασφάλειας

Advertisement

Mitsubishi Outlander PHEV: Με το χαμηλότερο κόστος επισκευής μπαταρίας