Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To 2020 η έναρξη παραγωγής της Maserati Alfieri

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To 2020 η έναρξη παραγωγής της Maserati Alfieri

ΝΕΑ

To 2020 η έναρξη παραγωγής της Maserati Alfieri

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο Alfieri της Maserati θα ξεκινήσει να παράγεται μέσα στο 2020.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με φημολογία μέσα από την FCA το πρωτότυπο Alfieri δεν θα παραμείνει ένα όνειρο για τους φίλους της Maserati καθώς η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στο 2020. Αν και ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση σχετικά με την Alfieri η Maserati έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση της γραμμής παραγωγής στο εργοστάσιο της Μόντενα όπου αναμένεται να ξεκινήσει η προπαραγωγή του εντυπωσιακού κουπέ το 2020.

Η Alfieti που θα παραχθεί σε κουπέ και κάμπριο έκδοση θα αντικαταστήσει την γερασμένη GranTurismo και την GranCabrio και θα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην γκάμα της Maserati καθώς θα βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο, εξολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Θυμίζουμε πως η Alfieri είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στη Γενεύη το 2014 και η ένθερμη υποδοχή που δέχθηκε έδωσε ουσιαστικά το πράσινο φως για την παραγωγή της.

Αρχικά η Alfieri υπολογιζόταν πως θα κινείται από V6 σύνολα της Maserati σε τρία επίπεδα απόδοσης με 410, 450 και 520 ίππους. Η βασική διάταξη κίνησης θα ήταν πισωκίνητη ενώ οι πιο δυνατές εκδόσεις θα προσφέρονταν και ως τετρακίνητες. Όμως σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό η Alfieri να διαθέτει υβριδικό σύστημα ισχύος ενώ δεν αποκλείεται και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με τρεις ηλεκτροκινητήρες και τεχνολογία ταχυφόρτισης η οποία θα επιταχύνει 0-100 χλμ./ωρα σε 2’’ και θα φθάνει τα 300 χλμ/ώρα.

Advertisement
Advertisement