Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | newsmotoChoice: 125

ΝΕΑ

Τώρα το θρυλικό Citroen 2 CV και σε Playmobil

  • newsautoteam

Το 2 CV Playmobil αποκαλύφθηκε στο γαλλικό κοινό για πρώτη φορά στο περίπτερο της Citroën, στην έκθεση Retromobile στο Παρίσι.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Citroën και της Playmobil, είναι πως το θρυλικό 2 CV επιστρέφει στη γκάμα των μοντέλων του διάσημου κατασκευαστή παιχνιδιών, 75 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Το πρόσφατο αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Citroën και της Playmobil, της οποίας τα ποιοτικά παιχνίδια δε χάνονται και τα απολαμβάνουν οι οικογένειες για σχεδόν 50 χρόνια, είναι το εξαιρετικά αναγνωρίσιμο και παγκοσμίως γνωστό 2 CV, το οποίο επιστρέφει στο προσκήνιο 75 χρόνια μετά το επίσημο λανσάρισμά του από τη Citroën.

Citroën 2 CV Playmobil – Ένα ευχάριστο νεύμα στο παρελθόν!

Το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην έκθεση Retromobile στο Παρίσι, είναι μια νέα έκδοση του θρυλικού 2 CV που είναι διαθέσιμη από την Playmobil με ένα επαναστατικό σύνολο τεχνικών προδιαγραφών.

Με μηδενικές εκπομπές CO2 χάρη στη… χειρωνακτική ώθηση και περιορισμένη μάζα 302g, σε ένα μοντέλο με μήκος 284 mm, το Citroën 2 CV Playmobil θα μεταφέρει ευχάριστα μικρούς και μεγάλους, από 5 έως 99 ετών, στον υπέροχο κόσμο των Playmobil, διεγείροντας τη φαντασία ή τις παιδικές τους αναμνήσεις.

Σχεδιασμένο για να μπορεί να το αποκτήσει κανείς πολύ εύκολα και στιβαρό για να αντέξει σε κάθε κακουχία, το 2 CV συμβολίζει μια πολύχρωμη και ζωντανή εποχή. Κατά καιρούς υπήρξε και σταρ του κινηματογράφου. Αυτή η καλή διάθεση αναδεικνύεται από το γαλάζιο του χρώμα και τα αξεσουάρ που το συμπληρώνουν: ένας αγρότης με τις χήνες, το χοίρο του, καθώς και τα δοχεία για το γάλα που παραπέμπουν στην ύπαιθρο.

Από την άλλη, ένας οδηγός με στολή ναυτικού με χαλαρή εμφάνιση και ένας αστυνομικός – εικόνα που παραπέμπει σε άλλη, ιδιαίτερα αγαπημένη, γαλλική ταινία. Στο κιτ, περιλαμβάνεται και μια σειρά από αυτοκόλλητα πολλαπλών χρήσεων, με τα οποία ο καθένας μπορεί να προσαρμόσει το 2 CV Playmobil του όπως επιθυμεί.

1948 – Η γέννηση του θρυλικού 2CV

Αν και τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα από τον κόσμο που το αντίκρισε για πρώτη φορά το 1948, με το μοντέλο αυτό η Citroën ξεκίνησε μια υπέροχη περιπέτεια, που εμπορικά κράτησε έως το 1990. Κατά τη διάρκεια των 42 ετών της παραγωγής του, το 2 CV εξελισσόταν συνεχώς, αλλά χωρίς να παραβλέπεται η αρχική “συνταγή” που το ήθελε να είναι ένα αυτοκίνητο απλό στην κατασκευή, οικονομικά προσιτό και εύκολο στη συντήρηση.

Το 2 CV, το οποίο κατασκευάστηκε συνολικά σε 5.114.969 μονάδες, κατάφερε να έχει μόνο συμπάθειες. Με τη 42χρονη ιστορία του, το 2 CV έχει γίνει θρύλος. Ένα θρυλικό όχημα που απλώς αποπνέει συμπάθεια, ενσαρκώνοντας μια συγκεκριμένη έννοια ευτυχίας… μιας ανέμελης και ευτυχισμένης ζωής. Αυτή που θέλει να μας θυμίσει η Citroën και η Playmobil, με τη νέα έκδοση του μοντέλου στη γκάμα των παιχνιδιών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
Το νέο Citroen C5 X είναι το Best Large Car του WWCOTY
Το νέο υπερ-κατάστημα του Ομίλου Συγγελίδη φιλοξενεί πολλές μάρκες…
Citroen C5 Aircross: Elle est tres chic!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ