Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Την τιμητική της η Corolla στη SEMA

Ελλάδα 5:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Την τιμητική της η Corolla στη SEMA

ΝΕΑ

Την τιμητική της η Corolla στη SEMA

ΝΕΑ

Οι προτάσεις μετατροπών στην Corolla της Toyota που παρουσιάζονται στη SEMA, θα μπορούσαν να «στηρίξουν» μια ξεχωριστή έκθεση.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η αποκάλυψη από την Toyota της Corolla του 2019, δεν θα μπορούσε να αφήσει «ασυγκίνητους» τους βελτιωτές των ΗΠΑ και αυτό φαίνεται από το πόσες περιπτώσεις παρουσιάστηκαν αυτές τις μέρες στη SEMA. Πρώτη και καλύτερη, είναι η Corolla που έχει αναφορές στην διάσημη παλιότερη έκδοση την ΑΕ86, με χαρακτηριστικό το τεράστιο diffuser στο πίσω μέρος και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Εκτός αυτού, η συγκεκριμένη Corolla έχει και μεμβράνη σκουρόχρωμη που την κάνει να δείχνει πιο… ΑΕ86 σε στυλ. Εκτός αυτής, βρίσκουμε και την Super Street Corolla με το έντονο κόκκινο χρώμα (και αυτό από μεμβράνη προκύπτει), τα racing καθίσματα και το εκπληκτικό ηχοσύστημα με το τεράστιο subwoofer.

Advertisement
Advertisement

Ενδιαφέρον έχει και η πρόταση της SoCal, η οποία παρά το γεγονός πως ειδικεύεται σε παλιότερα μοντέλα, έχει ασχοληθεί και με την ολοκαίνουργια Corolla προσθέτοντας κάποια αυτοκόλλητα και χωρίς γενικώς να έχει «πειράξει» το look περισσότερο από όσο οι μεγάλες ζάντες και τα χαμηλοπρόφιλα ελαστικά ορίζουν. Ξεχωριστή είναι και η πρόταση της Hoonigan με τη «χωμάτινη» προσέγγιση του μοντέλου της Toyota, στην οποία ξεχωρίζουν οι ζάντες που παραπέμπουν σε Lancia Delta Integrale (λέγονται Integrale και τις κατασκευάζει η Fifteen52).

Corolla SEMA boi 640c

Advertisement

Corolla SEMA boi 640f

Corolla SEMA boi 640e

Advertisement

Corolla SEMA boi 640d