Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκθεση AUTOTEC EXPO 2019: Άνοιξε τις πύλες της (video)

Ελλάδα 2:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκθεση AUTOTEC EXPO 2019: Άνοιξε τις πύλες της (video)

ΝΕΑ

Έκθεση AUTOTEC EXPO 2019: Άνοιξε τις πύλες της (video)

ΝΕΑ

Η πολυαναμενόμενη έκθεση AUTOTEC EXPO 2019 άνοιξε σήμερα τις πύλες της και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου. Η μεγαλύτερη έκθεση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα στον κλάδο Ανταλλακτικών, Επισκευής, Συντήρησης και Φροντίδας Επιβατικών και Φορτηγών Αυτοκινήτων στη χώρα μας βρίσκεται στο εκθεσιακό κέντρο Mec Παιανίας.

Advertisement
Advertisement


Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τον κ. Παύλο Ραβάνη, Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας και τον κ. Αθανάσιο Νικολόπουλο, Πρόεδρο της Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ. Στην έκθεση έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα νέα προϊόντα από τις ακόλουθες κατηγορίες εκθεμάτων: Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Εξοπλισμοί Συνεργείων – Βουλκανιζατέρ – Φανοβαφείων –Ηλεκτρολογείων, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Εργαλεία, Ελαστικά Ζάντες, Βελτιώσεις, Παρμπρίζ, Εξατμίσεις, Χρώματα, Συστήματα Βαφής, Αναλώσιμα, Πλυντήρια, Πλυστικά Μηχανήματα, Χημικά προϊόντα, Καθαριστικά προϊόντα, Εξοπλισμός πλυντηρίων αυτοκινήτου, Αξεσουάρ, Λογισμικά Η/Υ, Προγράμματα διαχείρισης, Τεχνικές εταιρίες, Επαγγελματική ένδυση, Συστήματα Ασφάλειας-Πυροπροστασίας-Πυρόσβεσης, Σύλλογοι, Κλαδικός Τύπος.

Με τη συμμετοχή των μεγαλυτέρων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, με περισσότερα από 400 brands κι ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα ημερίδων και σεμιναρίων, αναμένεται να καταστεί και το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες των ανταλλακτικών επιβατικών – φορτηγών αυτοκινήτων και εξοπλισμού συνεργείων. Στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών επισκεπτών της για εξειδικευμένη γνώση και καινοτόμες πρακτικές. Πρόκειται να αποτελέσει το ιδανικό περιβάλλον εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για τους χιλιάδες επαγγελματίες που αναμένεται να την επισκεφτούν, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και να κλείσουν συμφωνίες με αξιόπιστους συνεργάτες.

Advertisement
Advertisement

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας και της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών.

Ωράριο Λειτουργίας:
Παρασκευή 27/9: 13:00 – 21:00
Σάββατο 28/9: 10:00 – 21:00
Κυριακή 29/9: 10:00 – 21:00

Advertisement

Advertisement

Advertisement