Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι τύχη θα είχε μια sedan Ferrari Purosangue;

Ελλάδα 3:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι τύχη θα είχε μια sedan Ferrari Purosangue;

ΝΕΑ

Τι τύχη θα είχε μια sedan Ferrari Purosangue;

ΝΕΑ

Η παρουσίαση ενός sedan μοντέλο της Ferrari με βάση την Purosangue, θα μπορούσε να τοποθετηθεί «απέναντι» από την Porsche Panamera και να δώσει μια άλλη διάσταση στη διαχρονική «κόντρα» μεταξύ των δύο εταιρειών.

Advertisement
Advertisement

Ένα render που δημιούργησε ο σχεδιαστής της J.B. Cars στο Instagram, δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για το μέλλον της Purosangue στη γκάμα της Ferrari.

Στα super SUV, το ενδιαφέρον έχει «φουντώσει» τα τελευταία χρόνια με την παρουσίαση προτάσεων από εταιρείες όπως είναι η Lamborghini, η Aston Martin, η Bentley, αφού έκανε την αρχή η Porsche. Τελευταία είσοδος στην κατηγορία, ήταν αυτή της Ferrari που με την Purosangue κατάφερε το φαινομενικά αδιανόητο και έφερε τον κόσμο της σε μια κατηγορία που μέχρι τώρα δεν υπήρχε.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα και ενώ δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο ως απόφαση από τη μεριά της ιταλικής εταιρείας, πρέπει να πούμε πως θα μπορούσε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο και στην κατηγορία των super sedan. Υποκαθιστώντας τη διάθεση του εργοστασίου, το ψηφιακό σκίτσο που βρήκαμε στο λογαριασμό J.B. Cars στο Instagram, είναι μια πολύ ρεαλιστική υπόθεση για το πώς θα μπορούσε να είναι το μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τσουχτερά πρόστιμα για παρκάρισμα σε θέσεις φόρτισης
Ποιες μεγάλες αλλαγές έρχονται στα λάστιχα και γιατί;
Μίνι G-Class από τη Mercedes-Benz