Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα προσφέρει το επόμενο Duster;

Ελλάδα 5:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα προσφέρει το επόμενο Duster;

ΝΕΑ

Τι θα προσφέρει το επόμενο Duster;

ΝΕΑ

Η Dacia δεν θα ρισκάρει με τη δεύτερη γενιά του Duster, από τη στιγμή που κρίνεται πετυχημένη η συνταγή του compact SUV. Η θυγατρική της Renault με οχήματα χαμηλού κόστους αναμένεται να παρουσιάσει προς τα τέλη του 2016, πιθανόν στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, το νέο – βελτιωμένο σε κάθε σημείο – Duster. Και βέβαια η τιμή του θα παραμένει… σκανδαλώδης για την κατηγορία των SUV.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η σχεδίασή του θα αντλεί λεπτομέρειες από το πρωτότυπο Duster Oroch, το οποίο εμφανίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο σαλόνι αυτοκινήτου του Σάο Πάολο και οι διαστάσεις του θα είναι μεγαλύτερες ώστε να προσφέρει πιο ευρύχωρο εσωτερικό και μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ από το σημερινό μοντέλο. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θα υπάρχει και 7θέσια έκδοση, με δύο καθίσματα στην τρίτη σειρά, ικανά να φιλοξενήσουν παιδιά.

Οι κινητήρες θα περιλαμβάνουν τα γνωστά σύνολα βενζίνης και diesel, όπως τον 1.2 turbo με τα 125 PS και τους 1.5 και 1.6 dCi με 110 και 130 PS, αντίστοιχα. Ο τελευταίος θα συνδυάζεται με τετρακίνηση. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, οι άνθρωποι της Dacia θα δώσουν έμφαση στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό κριτήριο για την αγορά ενός αυτοκινήτου στις μέρες μας.

Advertisement
Advertisement