Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα στη Βραζιλία για το Duster Oroch

Ελλάδα 3:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα στη Βραζιλία για το Duster Oroch

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα στη Βραζιλία για το Duster Oroch

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα από τα μοντέλα που αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα στην έκθεση αυτοκινήτου του Σάο Πάολο που διεξάγεται 30 Οκτωβρίου με 9 Νοεμβρίου, είναι το Duster Oroch Concept.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πρόκειται για αποτέλεσμα της δουλειάς του Κέντρου Σχεδιασμού Λατινικής Αμερικής της Renault, που είναι ένα από τα πέντε που έχει ανά την υφήλιο και εδρεύει στην πόλη της Βραζιλίας.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο είναι ένα εντυπωσιακό Pick-Up πέντε θέσεων και αν αναρωτιέστε γιατί η… μετατροπή από SUV, αρκεί να σας πούμε πως ενώ στον υπόλοιπο πλανήτη τα crossovers πουλάνε σα ζεστό ψωμάκι, στη Νότια Αμερική συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με τα Pick-Up.

Advertisement
Advertisement

Η Renault δίνει ιδιαίτερη σημασία λοιπόν στη συγκεκριμένη αγορά και θα λανσάρει προσεχώς νέα μοντέλα – ίσως βασισμένα και στο Duster Orock. Σε λευκό χρώμα, με φιμέ τζάμια και πανοραμική οροφή αλλά και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες σε κάθε άκρο του αμαξώματος, σε πορτοκαλί χρώμα.

Όπως αναφέρει η Renault με το σήμα της οποίας παρουσιάζεται, ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τον κόσμο του kitesurfing.Ως… μοντέλο για περιπετειώδεις τύπους, εκτός από την ασφαλή τοποθέτηση σανίδων του kitesurf στο πίσω μέρος, διαθέτει και δύο κάμερες, έτοιμες να καταγράψουν κάθε extreme στιγμή!

Advertisement

Το Duster Oroch διαθέτει ευρύχωρη καμπίνα, τροχούς 18 ιντσών, προστατευτικά αλλά και μεγάλη απόσταση από το έδαφος ενώ στον πίνακα οργάνων αναπαράγονται και οι εικόνες που καταγράφονται από τις προαναφερθείσες κάμερες! Ο χειρισμός τους γίνεται μέσω περιστροφικού διακόπτη στην κεντρική κονσόλα.

Advertisement