ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για μια βασική ηλεκτρική Porsche;

Ελλάδα 21:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα λέγατε για μια βασική ηλεκτρική Porsche;

ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για μια βασική ηλεκτρική Porsche;

ΝΕΑ

Αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως κάποια στιγμή η Porsche θα επαναλάβει το πείραμα της 924 και θα προσθέσει στη γκάμα της ένα βασικό μοντέλο κάτω από την 911 αλλά και τις Cayman/Boxster και ένας νέος καλλιτέχνης μας παραθέτει την πρότασή του για ένα τέτοιο ηλεκτρικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Ο ηλεκτρισμός είναι σίγουρο πως θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην αυτοκίνηση αλλά και στον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν οι κατασκευαστές. Το διάστημα που τα ηλεκτρικά μοντέλα θα συνυπάρχουν με τα συμβατικά προβλέπεται αρκετά μεγάλο οπότε μην σαν φανεί περίεργο εάν αρκετές εταιρίες διευρύνουν σημαντικά τη γκάμα τους προσφέροντας διαφορετικά ηλεκτρικά και συμβατικά μοντέλο.

Αυτό με την σειρά του ίσως ανοίγει το παράθυρο της ευκαιρία για να δούμε ιδέες που έως σήμερα σκόνταφταν σε μικρότερα ή μεγαλύτερα εμπόδια. Μια από αυτές είναι η αναβίωση της Porsche 924 που αν και για πολλούς δεν θεωρήθηκε ποτέ μια πραγματική Porsche για άλλους τόσους ήταν μια περίφημη ευκαιρία για να έρθουν σε επαφή με το πνεύμα της εταιρίας. Το σίγουρο είναι πως τη στιγμή που όλοι οι κατασκευαστές ψάχνουν τον τρόπο για να διευρύνουν το κοινό τους μια μικρή, βασική Porsche που θα βρίσκεται κάτω και από την 718 ακούγεται σαν μια εξαιρετική ευκαιρία.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η σκέψη φαίνεται πως λειτούργησε ως πηγή έμπνευσης για τον καλλιτέχνη με την υπογραφή Orange Pencil που παρουσίασε στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια πρόταση που έχει περισσότερες επιρροές από την 924 παρά από τα παραδοσιακά μοντέλα της Porsche και θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί το προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας.