Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για ένα τέτοιο Toyota GR Yaris;

Ελλάδα 9:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα λέγατε για ένα τέτοιο Toyota GR Yaris;

ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για ένα τέτοιο Toyota GR Yaris;

ΝΕΑ

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Prior Design παρουσιάζει ψηφιακά μια πρότασή για αισθητική βελτίωση του Toyota GR Yaris η οποία είμαστε σίγουροι πως θα βρει αρκετούς υποστηρικτές αλλά και αρκετό κοινό που θα κατακρίνει μια τόσο έντονη επέμβαση σε ένα αυτοκίνητο με τόσο ξεκάθαρο χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η θερμή υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό για το GR Yaris βασίζεται τόσο στον χαρακτήρα και την φιλοσοφία του όσο και στο πραγματικό οδηγικό ταπεραμέντο που έχει καταφέρει η Toyota στο πρώτο rally replica σπορ μοντέλο που βλέπουμε μετά από δεκαετίες.

Το ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει το μοντέλο ήταν δεδομένο πως αργά ή σύντομα θα έστρεφε επάνω του και την προσοχή των βελτιωτικών οίκων και ήδη έχουμε δει αρκετούς από αυτούς να εστιάζουν την αναβάθμιση της απόδοσης του κινητήρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό καθώς ο οίκος Prior Design και το αφεντικό του Andreas Belzek αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ενίσχυση της οπτικής επιγραφής του GR Yaris παρουσιάζοντας ένα πακέτο τύπου rocket bunny.

prior yaris gr kit

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την εταιρία δεν είναι πραγματικές καθώς πρόκειται για ψηφιακές απεικονίσεις οι οποίες δημιουργήθηκαν για να διερευνηθεί το ενδιαφέρον του κοινού για μια τέτοια πρόταση. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια επέμβαση με ιδιαίτερα έντονο οπτικό αποτύπωμα χάρη τόσο στη σημαντική αύξηση του πλάτους λόγω των προεκτάσεων στα φτερά όσο και των έντονων αεροδυναμικών προσθηκών όπως η τεράστια πίσω αεροτομή που θυμίζει WRC. Το ερώτημα βέβαια είναι πόσοι είναι αυτοί που θα επιθυμούσαν μια τόσο έντονη οπτική επέμβαση σε ένα αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε για να μιλά με τις πραγματικές του δυνατότητες και όχι τόσο με την εμφάνιση.

prior yaris gr kit

Διαβάστε επίσης
Subaru και Toyota αποκαλύπτουν το νέο τους δημιούργημα. Σπορ μοντέλο ή ηλεκτρικό SUV;
Toyota Aygo X Prologue: Το μικρό που «τουμπάνιασε» (video)
«Καμπανάκι» από την Toyota…